Top 3 zodii de femei care vor ajunge in Rai. Sunt super inimoase

Femeia este o creatura fascinanta. Poate fi buna precum un inger sau rea precum un dracusor. Azi am ales sa iti vorbim despre cele blande si dulci, care au o inima mare si un suflet perfect.

Iata care sunt zodiile care dau cele acele femei minunate:

Rac

Femei din zodia Rac este de departe cea mai buna femeie. Este miloasa si mereu preocupata de binele celor din jur. Nici nu trebuie sa ii ceri ajutorul ca ea a si sarit sa ti-l ofere. E alaturi de tine in cele mai grele momente si ar fi in stare sa ia asupra sa tot raul si toata suferinta doar pentru a-ti fi tie bine. Nu jigneste niciodata si nu uraste, fapt care o face o candidata perfecta pentru un loc in Rai.

CITESTE SI:  Top 3 zodii de femei diabolice. Iti vor face mai mult rau decat bine

Pesti

Pe picior de egalitate cu femeia Rac este cea nascuta in zodia Pesti. Caracterizata de o sensibilitate iesita din comun, aceasta este foarte amabila, sociabila, miloasa si generoasa. In viata de cuplu este foarte romantica, dar si fidela in acelasi timp. E gata sa treaca peste vorbele urate si chiar si peste o infidelitate doar ca sa nu supere cu o atitudine ostila. E delicata si sufletul sau frumos i se citeste pe chip.

CITESTE SI: 4 zodii de femei care sunt ingeri pazitori. Sunt o minune pentru orice barbat!

Varsator

Se spune ca aceasta zodie este prea buna pentru lumea in care traim. Femeia nascuta in Varsator are multe de oferit. Este altruista si iti intuieste fiecare dorinta, motiv pentru care vei ramane uimit de fiecare data cand iti va ghici pur si simplu intentiile si va actiona in consecinta. E sincera si nu isi insala partenerul chiar daca nu i se ofera ceea ce isi doreste. Rautatea ei este egala cu zero.

Sursa:ele