Top 3 zodii de femei perverse in pat

Femeile au o latura ascunsa cand vine vorba de sex. Stiu sa isi ascunda foarte bine adevaratele intentii sexuale si isi aleg cu dificultate partenerul pentru ca sunt foarte sceptice ca acestia vor reactiona normal la fanteziile lor sexuale.

Top 3 zodii de femei perverse in pat:

LOCUL 3: GEMENI

Femeia nascuta in zodia Gemeni nu sta locului o clipa. Pentru ea, o noapte perfecta de sex nu include aceleasi pozitii sexuale. Partenerul de viata ar putea fi usor speriat la inceput de intentiile sexuale ale acesteia. Femeia Gemeni se poarta foarte elegant si este o diplomata cu desavarsire in viata de zi cu zi, insa in dormitor se transforma intr-o adevarata femeie fatala.

CITESTE SI: TOP 3 Cele mai rele femei, in functie de ZODIE

LOCUL 2: FECIOARA

La fel ca si femeia nascuta in zodia Gemeni, cea pe care o guverneaza planeta Mercur nu tradeaza sub nicio forma ca are avea o multime de perversiuni sexuale in cap. Este extrem de diferita in societate fata de felul in care se poarta in pat. Este exhibitionista si voyeurista, dar ascunde acest lucru din teama de a nu fi judecata prea aspru de ceilalti.

Este una dintre femeile cele mai liberale din punct de vedere sexual si nu are nicio teama sa recunoasca faptul ca este de acord inclusiv cu drepturile minoritatilor sexuale. Perversitatea ei, insa, poate fi privita in cuplu ca o patologie. Fecioara nu face altceva decat sa se distreze. Totul e fun pentru aceasta zodie!

LOCUL 1: SCORPION

Femeia Scorpion este conservatoare in public, dar extrem de excentrica in dormitor. Ii plac partidele de sex salbatice, iar unele dintre ele implica activitati de dominare. Da, femeia Scorpion adora sa isi domine partenerul pe care, daca este rau, s-ar putea sa il si biciuiasca ori sa il lege de pat.

CITESTE SI: TOP 3 Cei mai periculosi barbati pentru sufletul unei femei, in functie de zodie

Cu toate ca are un aer machiavelic transformand-o intr-o adevarata regina malefica a sexului, este o persoana sensibila. Poate fi si romantica din cand in cand. De fapt, aceasta este magia la o femeie Scorpion: intr-o seara poate sa fie sensibila si afectuoasa, in alta seara poate sa fie necrutatoare cand vine vorba de placerile trupesti.

 Sursa:teotrandafir