Top 4 accesorii de buget pentru fotografia de călătorie

Vara se apropie cu pași repezi, iar aceasta este una dintre cele mai ofertante perioade pentru cei pasionați de fotografia de călătorie. Pentru a surprinde cele mai bune capturi, este necesar să ai cu tine accesoriile corespunzătoare. Știm că cele mai performante pot fi extrem de costisitoare și cum timpul nu iți mai permite să faci economii, specialiștii Photosetup au pregătit câteva opțiuni accesibile, fără a face rabat de la calitate. Deci, fie că ești un creator de conținut la început de drum, fie că ești un fotograf experimentat, care dorește să își completeze portofoliul, este util să ai în vedere și aceste accesorii extrem de utile.

Vara se apropie cu pași repezi, iar aceasta este una dintre cele mai ofertante perioade pentru cei pasionați de fotografia de călătorie. Pentru a surprinde cele mai bune capturi, este necesar să ai cu tine accesoriile corespunzătoare. Știm că cele mai performante pot fi extrem de costisitoare și cum timpul nu iți mai permite să faci economii, specialiștii Photosetup au pregătit câteva opțiuni accesibile, fără a face rabat de la calitate. Deci, fie că ești un creator de conținut la început de drum, fie că ești un fotograf experimentat, care dorește să își completeze portofoliul, este util să ai în vedere și aceste accesorii extrem de utile.

Iată 4 accesorii de buget pentru fotografia de călătorie:

1. Trepied foto

Unul dintre accesoriile esențiale, care poate fi achiziționat la un preț bun, fără a-ți face probleme cu privire la calitate este trepiedul foto. Dat fiind faptul că este vorba de fotografia de călătorie, acesta va trebui să fie ușor, stabil și de dimensiuni reduse pentru a nu fi dificil de transportat. O opțiune bună este Joby Compact Advanced, care poate susține camere foto cu o greutate de până la trei kilograme, iar grație capului cu trei direcții, oferă mișcări laterale și verticale de până la 90 de grade. Poți încerca și un mini trepied foto precum Joby Podzilla, cu picioare complet articulate, potrivit pentru orice tip de teren, inclusiv cel accidentat. Astfel, te vei asigura că beneficiezi de oportunitățile unui trepied oriunde vei ajunge în călătoriile tale.

2. Rucsac foto

Dacă e vorba de călătorie, cu siguranță vei avea nevoie și de un rucsac foto cu ajutorul căruia să poți transporta întreg echipamentul. O alegere excelentă, la un preț de nerefuzat este rucsacul Lowepro Pasaport Duo, care poate fi transformat foarte ușor și într-o geantă foto. Acesta este realizat din materiale rezistente, de calitate, fiind de mare ajutor în protejarea și transportarea echipamentului foto, dar și a altor bunuri pe care dorești să le iei cu tine într-o călătorie. Este perfect pentru pasionații de drumeții și aventură, dar și pentru cei ce preferă plimbările relaxante în mijlocul orașelor.

3. Acumulatori foto

Printre accesoriile de buget de care ai nevoie într-o călătorie trebuie să se afle neapărat și măcar un acumulator foto extra! În funcție de durata, de tipul călătoriei, dar și de vremea de afară, va trebui să iei în considerare acest accesoriu foto. Este binecunoscut faptul că vremea rece afectează durata de viață a bateriei, deci, nu este de ajuns doar să ai un acumulator în plus, ci și să le protejezi corespunzător. Știm că timpul zboară atunci când călătorești și vizitezi diverse atracții, de aceea nu îți vei dori să rămâi fără baterie în momentele în care vei descoperi un loc perfect pentru fotografiile tale. Deci, evită aceste situații și rămâi pregătit pentru orice.

4. Filtre foto

Un alt accesoriu esențial în care ar trebui să investească orice fotograf de călătorie sunt filtrele foto. Există o mulțime de astfel de filtre disponibile pe piață, însă primul pe care ar trebui să îl obții este un filtru de polarizare circulară. Acesta refracteaza lumina diferit decât sticla de pe lentile și, ca atare, produce un efect vizual diferit. Este util, în special, pentru înlăturarea reflexiilor din fotografie, deci, vei putea fotografia orice suprafață, dar creează și culori mai vii și mai vibrante în fotografii, lucru care te va ajuta în obținerea unor capturi cu o cromatică mai bună.

Acestea sunt câteva dintre accesoriile esențiale în fotografia de călătorie, care nu îți vor afecta bugetul în mod dramatic. Asigură-te că le deții și imortalizează cele mai frumoase momente în această vacanță!