Top 4 lucruri pe care barbatii le vor in pat, dar le e RUSINE sa spuna

Barbatii vor multe in pat, insa le este rusine sa isi destainuie dorintele. Afla ce lucruri incredibile vor de la femei.

Top 4 lucruri pe care barbatii le vor in pat, dar le e rusine sa spuna:

1. VREA UN PRELUDIU MAI LUNG

Sunt situatii in care femeile vor sa se treaca direct la actiune. Aproximativ 60% dintre barbati, conform unui recent studiu suedez sunt innebuniti dupa un preludiu cat mai lung.

CITESTE SI: Confesiunile unui barbat: 10 diferente dintre femeia pe care o iubim si cea cu care facem doar sex

Acestia adora momentele de dinaintea actului sexual, insa le este rusine sa insiste foarte mult pe mangaieri si sarutari fierbinti intrucat cred ca asta denota slabiciune si un romantism neobisnuit pentru cei care sunt proclamati reprezentantii sexului tare.

2. VREA SA ITI VORBEASCA MURDAR

Barbatii se uita mai mult decat femeile la productii cinematografice pentru adulti si de acolo deprinderea sau dorinta de a vorbi vulgar in dormitor.

Acestia sunt innebuniti sa joace roluri in care ei sa detina controlul. Cand vine vorba de sex, mai ales daca sunt indragostiti pana peste cap, masculii sunt timizi cand vine vorba de folosit cuvinte obscene care le poate aduce satisfactie deplina.

3. VREA SA JUCATI ROLURI

Barbatii vor sa fie arestati la domiciliu, asa ca nu te intimida cand vine vorba de purtat haine de politista. Sa nu te mire nici daca vor sa te vada in haine de asistenta sau de bucatareasa sexy.

4. VOR SA TE VADA CUM TE EXCITI ATINGANDU-TE

Un barbat nu iti va spune niciodata ca vrea sa te vada masturbandu-te deoarece considera ceva extrem de rusinos. Nu este o dorinta ciudata, ci e o experienta pe care ar vrea sa o traiasca. De asemenea, acesta se excita foarte usor cand isi vede partenera sigura pe ea explorandu-si corpul fara nicio frustrare.

CITESTE SI: Sex in timpul racelii? Descopera efectele!

Barbatii vor alaturi de ei femei puternice, fara inhibitii si fara preconceptii cand vine vorba despre sex. Motivul pentru care foarte rara ii vei auzi cerandu-le partenerelor sa isi atinga zonele intime este imaginea pe care o poate lasa in ochii iubitei.

Ti se par ciudate cerintele masculilor in dormitor sau sunt ‘fantezii’ care nu merita titlul de „rusine”? Te-ai intalnit cu astfel de cazuri?

 Sursa:teotrandafir