Top 4 zodii agitate

Nu trebuie sa fie decat un mic detaliu care sa le strice rutina zilnica sau planurile, ca aceste zodii IAU FOC. Vezi care sunt cele mai agitate zodii si daca te afli si tu in top!

 FECIOARA

Desi, de regula, isi controleaza bine emotiile si nervii, atunci cand nu sunt in toane bune si intervine o problema, nu ii mai recunosti. Tuna si fulgera, iar socul cel mai mare pentru cei din jur este ca ii vad foarte rar in aceasta stare. Vei sti ca un nativ in Fecioara se agita atunci cand are ceva de pierdut sau sufera in esec. Fecioarele mai au „talentul” sa se agite din lucruri mici, insa prefera sa se consume in interior. In mintea lor este, insa o stare de agitatie constanta, bazata pe intrebari precum: „Dar oare ce a vrut sa zica?” sau „Oare am facut bine atunci cand…?”

CITESTE SI: Topul fustangiilor: In ce zodie sunt barbatii care insala fara niciun regret

TAUR

Este extrem de incapatant, motiv pentru care IA FOC instant daca ceva nu se intampla asa cum isi doreste. Este una dintre acele zodii de Pamant, pentru care instabilitatea este un motiv serios de cearta. Asa ca scoate-l pe Taur din ale lui si vei vedea furia dezlantuita! Ce il face pe Taur sa se agite? Faptul ca nu are mancare sau bani.

 GEMENI

Gemenii se agita si fara motiv. Pentru ei, agitatia este o stare naturala si nu este neaparat legata de o anumita problema. Au intarziat la munca? Se agita toata ziua din acest motiv. Ai intarziat tu la intalnirea cu un Geaman? Il vei vedea ca nu are stare pe scaun si va butona telefonul. Felicitari, l-ai facut mai agitat! Asadar, Gemenii se agita din orice si cand se entuziasmeaza ca merg la cumparaturi si cand se supara pe tine.

CITESTE SI: 5 ZODII care invart barbatii pe DEGETE

 SAGETATOR

Prin faptul ca nu are rabdare, era firesc ca Sagetatorul sa fie primul in „Top zodii agitate”! Se enerveaza repede si porneste imediat conflicte furtunoase. IA FOC instant daca ii reprosezi ceva, mai ales daca este convins ca e complet neadevarat. Sagetatorul se agita mai rar, poate, decat Gemenii, insa amploarea pe care o capata starea lor intrece toate zodiile. Asa ca, daca il vezi agitat, fugi din calea lui!

 

Sursa: teotrandafir