Top 4 zodii care fac rau gratuit

Oamenii pot fi si machiavelici. Unii dintre ei se incarca din necazurile altora, altii le fac necazuri.

LOCUL 4: FECIOARA
Spiritul critic si aciditatea unei Fecioare, ironia si lipsa de tact de cele mai multe ori, ii face pe acesti nativi sa-si piarda mintile.

CITESTE SI: Top 5 zodii care RAD DE TINE fara NICIO JENA

Din cauza vulnerabilitatii de a parea slabi in fata adversarului, cei nascuti in zodia Fecioara vor tine mereu garda sus, chiar si atunci cand nu este nevoie. Fecioara uraste ipocrizia si falsitatea, fapt pentru care la cel mai mic semn de lipsa a naturaletii si a sinceritatii, ataca.

LOCUL 3: LEU
Megalomania nativului Leu il claseaza pe locul 3 in clasamenul zodiilor care fac gratuit rau.

Leul nu isi da seama insa jigneste foarte tare lumea atunci cand nu se opreste din laudatul de sine. O face atat de bine incat reuseste sa ii faca pe cei din jur sa se simta inferiori. Ei se cred cei mai frumosi, cei mai destepti, cei mai perspicace la orice.

LOCUL 2: RAC
Un pas in fata, doi pasi inapoi? Nu e chiar asa. Racul face mai multi pasi in spate decat inainte nu pentru ca soarta i-a pedepsit ci doar din cauza rautatii lor naturale.

Sub masca victimei, Racul obtine atentia celor din jur si stie foarte bine cum sa ii convinga pe ceilalti ca are numai intentii pacifiste, chiar daca acesta urmarese niste scopuri ascunse bine planuite.

LOCUL 1: SCORPION
Scorpionul este cel mai machiavelic semn zodiacal si asta deoarece nu suporta ca cineva sa il contrazica sau sa ii prezinte o alta realitate decat cea pe care o vad ei. Cei nascuti in zodia Scorpion o fac adesea pe misteriosii si se joaca cu mintile celor din jur.

CITESTE SI: In ce zodie este SOTIA PERFECTA

Acestia se bucura fara nicio remuscare de necazurile celorlalti, mai ales daca sunt persoane cu care au avut sau au ceva de impartit.

 

 Sursa:rtv