Top 4 zodii care nu pot avea o relatie de durata in dragoste

Patru semne zodiacale din horoscop nu pot avea o relatie durabila in dragoste, din cauza caracteristicilor sale. Sa vedem care sunt acestea.

Berbec
Primul semn zodiacal al horoscopului are o incapatanare de neegalat. Berbecii nu sunt dispusi sa faca compromisuri si intotdeauna fac glume proaste fata de partenerii lor. De asemenea le place sa domine intr-o relatie si niciodata nu isi calca pe orgoliu. Fire impulsiva si pasionala, Berbecul se indragosteste adesea la prima vedere, insa ii trece foarte repede.

CITESTE SI: Top 6 cele mai explozive combinatii de zodii. Ies scantei atunci cand ajung impreuna in pat

Rac
Racul este semnul zodiacal cel mai neincrezator si introspectiv. Foarte greu are incredere in cineva si este chiar mai dificil sa se relaxeze intr-o relatie. Reprezentantii acestui semn zodiacal au o intuitie neobisnuit de puternica, dar in timp ce incearca sa se protejeze de orice rau emit multe din placerile vietii, inclusiv iubirea.

Fecioara
Fecioarelor le place sa isi critice excesiv partenerii in viata de cuplu. Greu isi gasesc pe cineva care sa treaca peste criticile lor, interesele si modul de gandire nepotrivit lor. De cele mai multe ori, intentiile binevoitoare ale acestui semn zodiacal sunt de multe ori neintelese, iar acesta este principalul motiv pentru care sunt mai mereu singure.

CITESTE SI: TOP 6 ZODII IN CARE SA NU AI NICIODATA INCREDERE

Varsator
Varsatorul este zodia mai sociabila si creativa, dar de asemenea sunt prea dificili pentru potentialii parteneri. Varsatorilor le este greu sa renunte la libertatea lor, legandu-se de cineva. Cu pretentiile lor pot ingrozi orice persoana normala si lucrurile nu se vor schimba pana cand nu vor invata sa accepte o persoana asa cum este.

 

Sursa: bewoman