Top 4 zodii carora le place sa faca sex cu necunoscuti

Crezi ca e riscant sa duci in dormitor o persoana pe care abia ce ai cunoscut-o? Aceste semne zodiacale sustin ca este foarte funny si sunt excitate la maxim de aceasta fantezie!

Top 4 zodii carora le place sa faca sex cu necunoscuti:

CITESTE SI: Zodia care va domina lumea in urmatorii 20 de ani

LOCUL 4: BERBEC.

Nativul Berbec este incantat de a face sex cu o persoana pe care abia a cunoscut-o intr-un bar sau in parc, la ceas de seara. In pat, Berbecul este cel care doreste sa detina controlul insa cand vine vorba de o persoana necunoscuta, acesta se poate lasa pe mana ei.

LOCUL 3: GEMENI.

Cu toate ca vrea sa para foarte fidel propriilor principii (si anume ca el nu face sex cu altcineva decat persoana iubita, pe care trebuie sa o cunoasca bine de tot), nativul Geaman este fascinat daca intalneste persoane dispuse la o aventura de-o noapte, despre care vor sti doar marea si nisipul fierbinte care au fost martori.

LOCUL 2: FECIOARA.

Noaptea, toate Fecioarele se transforma si nu refuza aventurile sexuale cu necunoscuti. Daca le intrebi a doua zi ce au facut in noaptea precedenta, vor spune ca au citit o carte pana in zori sau ca au dormit. Fecioarele au o viata sexuala foarte ascunsa de ochii curiosilor, plina de aventuri care mai de care mai incitante.

CITESTE SI: Toti vecinii stiu cand aceasta zodie face sex

LOCUL 1:VARSATOR.

Desi este foarte fidel intr-o relatie, Varsatorul se aventureaza in mici escapade cu persoane despre care nu va sti nici cum le cheama a doua zi. Nativul Varsator are o imaginatie bogata cand vine vorba de sex si poate oferi momente unice oricui, atata vreme cat pactul sexual este unul semnat de ambele parti.

 Sursa:teotrandafir