Top 4 zodii de barbati care se sperie de INSURATOARE

Cand aud de insuratoare, barbatii din lista de mai jos nu mai stiu unde sa fuga pentru a nu fi prinsi. Daca vrei o relatie cu unul din semnele zodiacale de mai jos, nu incepe cu: „Nu ai vrea sa ne casatorim?”

LOCUL 4: LEU

Barbatul Leu nu vrea sa isi asume nicio responsabilitate intr-o relatie, mai ales daca aceasta ar fi si recunoscuta din punct de vedere legal. Un certificat de casatorie il sperie de moarte pe barbatul Leu.

CITESTE SI: Care sunt fanteziile sexuale ale barbatilor in functie de zodie

Acesta accepta multe conditii in relatie, dar totul pana la plimbatul pe la altar sau in fata ofiterului starii civile.

Leul se gandeste ca o casnicie poate implica automat si un divort, fapt pentru care prefera sa previna orice complicareala judiciara ce poate interveni ulterior.

LOCUL 3: GEMENI

Barbatul Gemeni nu poate fi obligat sa stea langa o persoana cu un act. Acesta este foarte pretentios, iar cand vine vorba de insuratoare el este cel care impune regulile.

Geamanul este independent din fire si considera ca o casatorie ii limiteaza libertatea. Poate rezista mult timp alaturi de o persoana cu conditia ca in intelegerea comuna sa nu intervina niciun fel de constrangere.

LOCUL 2: BERBEC

Nu ai sa vezi un barbat Berbec care sa accepte cu usurinta mersul la altar. Este atat de independent si de orgolios incat simpla aluzie la insuratoare il va indeparta definitiv de partenera sa.

Acest barbat crede cu tarie in relatiile de lunga durata dar asociaza casnicia cu o cusca din care nu vor iesi repede, iar mancarea le va fi servita cu portia, ca la pisici sau papagali.

LOCUL 1: FECIOARA

Barbatul Fecioara vrea sa duca o viata boema, cu sau fara femeia de langa el. Nu are nici in clin, nici in maneca ideea vreunei nunti, nici macar in gluma.

CITESTE SI: Afla la ce boli esti predispus, in functie de zodia ta si care sunt cauzele

Principalul motiv pentru care acest barbat nu vrea sa se casatoreasca este unul evident pentru zodia sa: Vrea sa ‘copilareasca’ pana la adanci batraneti.

 

Sursa: teotrandafir