Top 4 zodii de barbati care te incing cu o singura atingere

Este nevoie de o singura privire si o simpla atingere ca un barbat sa te ridice in culmile fericirii. Iata care sunt cei mai priceputi la jocurile seductiei din zodiac!

LOCUL 4: BARBATUL CAPRICORN

Din lista de zodii de barbati care fac minuni in dormitor cu o singura atingere, Capricornul se afla abia pe locul 4. Acest nativ stie unde sa puna mana si mai ales in ce moment al preludiului.

CITESTE SI: Ce personalitate ai in ZODIACUL ARABESC

LOCUL 3: BARBATUL BALANTA

Barbatul Balanta se pricepe foarte bine la masaj. Daca vrei senzualitate in stare pura, contacteaza-l pe acest nativ. Poate sa isi foloseasca mainile si cu scop terapeutic dar si in alt scop, izvorator de placeri nebanuite.

LOCUL 2: BARBATUL FECIOARA

Barbatul Fecioara tace si face. Nu accepta partide de amor banale si te pune mereu in dificultatea de a alege dintr-o gama larga de ‘oferte’ (a se citi aventuri) sexuale.

Nu subestima imaginatia acestui nativ, chiar daca la prima vedere poate parea destul de snob si nu ar face fata tensiunii sexuale acumulate in timp.

LOCUL 1: BARBATUL LEU

Maestrul atingerilor este Leul. Cu farmecul sau inegalabil, acesta reuseste sa te duca in Rai stiind cum sa isi foloseasca mainile. Barbatul Leu are suficienta imaginatie incat sa te surprinda. Adora partidele sexuale incarcate cu lumanari parfumate, ciocolata si petale de trandafiri.

Nici putina sampanie nu strica, mai ales daca vrea o relatie cu tine. Atunci cand un barbat Leu isi doreste ceva mai mult de la tine decat o noapte plina de pasiune, acesta iti va oferi un vin bun sau o alta bautura fina.

CITESTE SI: Cu ce zodie te potrivesti cel mai bine: iata cele mai bune perechi!

In plus, barbatul Leu iti ghiceste gandurile din prima. Nu e nevoie sa ii explici ce iti doresti in pat cata vreme el te scaneaza cu privirea in cateva secunde. Se spune despre acest nativ ca este singurul capabil sa vada gandurile femeilor, fiind pregatit mereu pentru orice reactie a acestora.

 Sursa: revistateo