Top 4 zodii de femei care ITI POT FURA IUBITUL

Fereste-ti iubitul de urmatoarele 4 zodii de femei! Sunt recunoscute pentru pasiunea cu care isi traiesc viata si mai ales pentru lejeritatea cu care reusesc sa seduca orice barbat. Esti pregatita sa iti afli rivalele?

Top 4 zodii de femei care iti pot fura iubitul:

CITESTE SI: Cu ce zodie te asemeni din punct de vedere emotional

LOCUL 4:FEMEIA FECIOARA

Pe cat pare de cumintica pe atat e de sireata! Daca i s-a pus pata pe barbatul vietii tale, va face tot posibilul sa il aiba fara sa tina cont de sentimentele tale. Femeia Fecioara obisnuieste sa isi traiasca viata in pofida tuturor criticilor.

Este acuzata adesea ca destrama familii, insa ea niciodata nu se gandeste la relatii pe termen lung. Daca va avea ceva cu sotul sau iubitul tau va fi o simpla aventura.

LOCUL 3: FEMEIA RAC

Femeia Rac are tactici extrem de subtile de seductie. Daca ai in cercul tau de prietene o femeie Rac si ii cam sclipesc ochii dupa al tau, fii extrem de atenta la toate miscarile sale.

Va vorbi intr-un anumit fel doar ca sa se faca placuta in fata iubitului tau, o va face pe interesanta si se va folosi de prietenia cu tine pentru a termina cu relatia ta.

LOCUL 2: FEMEIA BERBEC

Daca o femeie Berbec isi propune ceva in viata, fii convinsa ca ii va iesi. Este experta in cuceriri si santaje emotionale si stie cum sa ii trateze pe ceilalti pentru a cadea in plasa lor. Nativa Berbec are toate sansele sa devina amanta iubitului tau pentru ca are o calitate care tie s-ar putea sa iti lipseasca: incapatanarea. Are prostul obicei sa se indragosteasca de iubitii altor femei, insa nu o face cu premeditare.

CITESTE SI: Seducatoarele zodiacului. Top 5 femei fermecatoare, care dau gata orice barbat

LOCUL 1: FEMEIA SCORPION

Nimeni nu poate rezista in fata farmecelor femeii nascute in zodia Scorpion. Este atat de inventiva incat orice plan de cucerire ii iese conform planului. Nu te baza pe femeia nascuta in aceasta zodie cand iti spune ca intre ea si partenerul tau este o simpla relatie de prietenie.

 

 Sursa:teotrandafir