Top 4 zodii masculine care saruta ca in filme

In zodiac exista 4 cavaleri ascunsi. 4 barbati care detin tehnici de sarut cum numai in filmele de dragoste ai ocazia sa intalnesti. Iata-i!

Top 4 zodii masculine care saruta ca in filme:

LOCUL 4: PESTI

Barbatul nascut in zodia Pesti este cel mai romantic din toate semnele zodiacale. Acest nativ traieste intr-un film de dragoste fara final, in care partenera lui este zeita pe care o venereaza neincetat.

CITESTE SI: Cum iubeste cea mai senzuala si independenta zodie feminina

Pestele este foarte atent la dorintele femeii de langa el si nu face niciun pas gresit. Comunica prin atingeri cu aceasta, iar privirile dintre cei doi pot naste sarutari salbatice.

LOCUL 3: LEU

Barbatul Leu saruta ca un adevarat… leu! Stie cum sa tina o femeie atenta, stie cum sa o ‘hraneasca’ cu atingeri si pasiune. Este un barbat greu de cucerit, insa atunci cand ajungi la inima sa descoperi surprize uluitoare. Barbatul Leu saruta lent si mai putin pasional la inceput, insa pe masura ce actiunea se intensifica, iese o adevarata felina din el.

LOCUL 2: TAUR

Barbatul Taur poate fi timid la inceput, asa ca ar fi bine ca partenera sa fie cea care initiaza sarutarile. Este extrem de sigur pe el atunci cand ii acorzi atentie. Pana sa se intample asta, s-ar putea sa te evite deoarece are o latura emotionala pronuntata, pe care o ascunde foarte bine.

LOCUL 1: SAGETATOR

Barbatul Sagetator este un barbat de foc. Focul zodiei sale se vede mai ales in dormitor. Acesta transforma un simplu sarut in ceva magic. Nu se limiteaza doar la buzele femeii de langa el, ci merge mai departe explorand gatul si urechile.

Reuseste sa excite orice femeie numai sarutand-o si oferindu-i mangaieri romantice. Are si o latura perversa, dar nu exagerata, ceea ce transforma partidele sexuale intr-o adevarata nebunie. Sagetatorul poate fi suparacios atunci cand partenera nu ii urmeaza ‘instructiunile’.

CITESTE SI: Top 7 cele mai zgarcite zodii – Taurii sunt primii in top

Poate fi dictator in pat, insa femeile se lasa seduse de acestia de cele mai multe ori si asta deoarece stiu ca se pricepe la ceea ce face de minune. Cu un barbat Sagetator in casa, redescoperi focul incredibil al iubirii, iar pasiunea dezlantuitoare te face sa vrei sa o faci din nou cu el.

Sursa:teotrandafir