Top 4 zodii-problema

Ele sunt semnele zodiacale care se enerveaza repede, sunt extrem de cicalitoare si ba le vrei, ba nu le vrei langa tine. Descopera de ce sunt atat de problematice!

LOCUL 4: SAGETATOR

Ce e in gusa e si-n capusa la Sagetator. Este omul care iti spune verde in fata absolut toate nemultumirile pe care le are. Nu menajeaza pe nimeni, indiferent de context.

CITESTE SI: Ce fel de suflet ai, in functie de zodie

Este temperamental si poate deranja cu atitudinea sa foarte usor. Se irita usor si ii sare tandara foarte rapida. Trebuie sa ai mare grija cand iesi cu un Sagetator intr-un cerc de prieteni mai mare deoarece ii poate incomoda cu sinceritatea sa brutala.

LOCUL 3: GEMENI

Nativul Geaman este aerian si confuz, acaparator si extrem de influentabil. Tocmai de aceea reprezinta o problema pentru cei din jur: este extrem de nehotarat si nu stii niciodata pe ce drum o va lua ori daca iti va fi fidel pana la capat sau nu.

Geamanul este nestatornic, imprevizibil. Se suceste foarte repede atunci cand trebuie sa ia decizii importante, iar cei din jur nu mai stiu ce sa creada despre actiunile sale.

LOCUL 2: VARSATOR

Varsatorul este un alt nativ aerian. Este atat de idealist si de rupt de realitate incat cei din jur nu mai suporta lipsa spiritului sau pragmatic. Varsatorul este genul omului boem, caruia nu ii pasa de nicio problema lumeasca.

Ii place sa traiasca viata vorbind toata ziua despre idei, despre metode alternative de a trai. Adora sa filozofe si din acest motiv risca sa nu se integreze foarte bine in anumite cercuri sociale. Se invarte mai degraba intr-o lume a artistilor, insa si acolo are conflictele sale de idei cu cei care vad operele de arta in felul lor.

CITESTE SI: Top 5 zodii carora LE PLACE SA DEA ORDINE

LOCUL 1: BERBEC

Cea mai problematica zodie este Berbec. Nu poti sa ii spui absolut nimic atunci cand te deranjeaza ceva la el caci vine un-doi cu o replica taioasa, o atitudine de copil razgaiat si o voce usor agresiva pentru a-ti spune ca e cazul sa il lasi in pace. Isi recunoaste cu dificultate greselile si asta il face si mai insuportabil, mai ales in relatiile de cuplu.

 Sursa:teotrandafir