TOP 5 al FEMEILOR EXTRAORDINARE din ZODIAC

Zodiile au si parti bune si parti rele, iar aceste caracteristici se reflecta in personalitatile nativilor. Ei bine, cateva zodii feminine au un mare plus: sunt foarte puternice. Vezi care sunt cele 5 zodii de super femei!

Femeia Leu

Femeia Leu vrea sa domine, atat in relatiile personale, cat si in cele profesionale. Uneori se poate dovedi a fi nepasatoare si aroganta, insa, aceste defecte ascund doua mari calitati – FORTA SI DETERMINAREA. Este o persoana care nu munceste neaparat mult, insa lucreaza inteligent si stie sa se descurce in orice situatie. Pe plan amoros ar putea avea si de pierdut, din cauza ca este una dintre acele zodii de SUPER FEMEI dar, daca e s-o spunem pe sleau, nu prea o intereaseaza acest lucru, caci in final, cumva, toate lucrurile ies cum si-a propus!

Femeia Capricorn

Femeia Capricorn este o persoana atat de ambitioasa incat era firesc sa fie inclusa in top zodii de super femei! Munceste mult si vrea mereu sa dovedesca ceva. In plus, faptul ca este o persoana rece si distanta o transforma intr-o adevarata forta in fata problemelor. De fiecare data cand intalneste o situatie dificila, o analizeaza si incearca sa gaseasca cea mai rationala solutie. Rolul ei de femeie puternica ii poate indeparta pe barbati, insa cel care o iubeste o va sprijini si ii va accepta personalitatea rigida.

Femeia Rac

Este o persoana sensibila si destul de complicata, insa este si puternica. Lupta cu greutatile cu multa forta si cu multa demnitate. Femeia Rac nu va pleca capul in fata nimanui si va spune intotdeauna verde-n fata ceea ce gandeste. Se apropie greu de oameni si e greu sa ii castigi increderea, insa este o persoana loiala, care tinem foarte mult la prieteni si familie.

Femeia Balanta

Femeia Balanta este cea care incearca orice, nu se da batuta usor si este extrem de curioasa. De aceea, se poate spune ca e o femeie eroina, care reuseste sa faca fata tuturor provocarilor. Totusi, are un mic defect: nu accepta ajutorul, atunci cand se confrunta cu o problema.Vrea sa demonstreze ca este puternica si, ce-i drept, pana la final, gaseste solutiile potrivite. Reuseste sa gaseasca mereu ceva placut in activitatile ei – poate face chiar si spalatul rufelor sa para o joaca!

Femeia Taur

Femeia Taur este o prezenta placuta si sociabila. Reuseste sa „iasa basma curata” din orice situatie, pentru ca gaseste argumentele si solutiile potrivite. In relatia cu familia este foarte loiala, insa prietenia ei e foarte greu de castigat. Prefera sa se descurce singura in majoritatea situatiilor, insa nu va dori si sa locuiasca singura – are nevoie de un partener cu care sa impartaseasca toate realizarile ei!

Sursa text: huff.ro