Top 5 barbati care isi domina partenerele in functie de zodie

Stim cu toate ca barbatii doresc sa detina controlul intr-o relatie si sa fie ei aceia care sa isi lase amprenta asupra acesteia. Iata care este clasamentul celor cinci zodii masculine care prefera sa adopte postura unui conducator atunci cand vine vorba de relatiile lor cu partenera.

1.Berbec
Alaturi de barbatul Berbec cu siguranta te vei simti tratata ca o regina. Provocator si pasional din fire, acesta este mereu pregatit sa profite de acea mica „scanteie” pentru a provoca un adevarat incendiu, iar daca-i vei putea face fata, va gasi cele mai bune metode de a-ti alina „durerile”. Va sti mereu cum sa abordeze o femeie si ce tip de strategii sa adopte pentru a-i castiga increderea si le va aplica in cea mai intensa forma a lor.

CITESTE SI: Ce vrea fiecare femeie in pat, in functie de zodie

2. Taur
Cu o fire plina de senzualitate si o pasiune inegalabila, barbatul Taur va sti cu singuranta care este acel punct sensibil care trebuie „atins” pentru a-i provoca placere partenerei sale. Acesta acorda atentie detaliilor si are o mare rabdare in a-si atinge scopurile propuse. Este foarte sigur pe el atunci cand face primul pas, iar daca te lasi condusa de el, cu siguranta nu iti va parea rau. Nu trebuie sa te simti deranjata de faptul ca doreste sa detina mereu initiativa, stie exact de ce face acest lucru si iti va oferi dovezi clare in aceasta directie.

3. Scorpion
Sexualitatea si pasiunea detinuta de barbatul Scorpion sunt cu siguranta iesite din comun, iar acest lucru uneori poate chiar sa te intimideze peste masura. Experientele pe care este pregatit sa le ofere sunt unele dintre cele mai intense si de neuitat, stie exact ceea ce doreste sa ofere si nu are nici un fel de retinere in a o face. Spiritul Scorpionului cu siguranta poate fi asemanat cu cel al unui lider insa acest lucru nu trebuie sa te ingrijoreze, deoarece nu te va face sa te simti inferioara lui.

4. Fecioara
Barbatul Fecioara poate fi descris clar si hotarat printr-un singur cuvant : „perfectiune”. Acesta tinde spre aceasta stare de perfectiune indiferent despre ce este vorba, cu atat mai mult cand facem referire la relatiile sale cu partenera. El nu apreciaza infidelitatea, iar daca te vei afla intr-un moment de „impas” din acest punct de vedere, nu va sta pe ganduri in a pune punctul pe „i”. Cu siguranta este o fire pretentioasa si cu asteptari mari, asadar, daca doresti sa pornesti pe un drum impreuna cu acesta, vei fi nevoita sa depui eforturi considerabile pentru a-l putea multumi.

CITESTE SI: Ce fantezii “murdare” are partenerul tau, in functie de zodie

5. Pesti
Cu o alura de seducator convins, experimentat din fire in tot ceea ce tine de relatii si momente intime, barbatul Pesti reuseste sa te atraga in mrejele lui si sa se impuna cu o simpla privire. Stiind cu exactitate ceea ce face si ceea ce doreste sa obtina, acesta este dispus sa imbogateasca cunostintele partenerei sale, tintind astfel sa aiba parte de noi castiguri si experiente. Trebuie insa sa-l tii sub supraveghere, deoarece uneori tinde sa-si impartaseasca cunostinele si in alte directii.

Sursa:yve