Top 5 barbati sensibili in functie de zodie

Fiecare femeie isi doreste alaturi un barbat inteligent, sigur pe sine, viril si potent din toate punctele de vedere. Inteligenta si sensibilitatea la barbati sunt doua lucruri relative si extrem de diferite, lucru ce ne intriga si ne atrage.

Cand vine vorba de zodiac, doar cativa exceleaza si pot primi titlul de cei mai sensibili barbati, asa ca, daca v-am starnit catusi de putin interesul si curiozitatea, haideti sa vedem impreuna despre cine este vorba.

CITESTE SI: Ce femeie ti se potriveste in functie de zodie

Rac

Barbatul Rac este ideal, este exact ce si-ar dori orice femeie – el este cel la care visam cand punem capul pe perna. Daca i s-ar da un cal alb, ar fi Fat-Frumosul nostru autohton. Este un barbat extrem de sensibil, care se dedica intru totul – trup si suflet -unei cauze. Cand vine vorba de o relatie amoroasa, va lasa totul de la el doar pentru binele si fericirea partenerei, riscand sa fie ranit de foarte multe ori. Nu baga in seama zidurile si precautiile pe care ar trebui sa si le ia si se arunca cu totul in fata relatiei.

 Leu

Chiar daca este o persoana foarte puternica in societate, cand vine vorba de viata sentimentala se dedica in totalitate. Pentru el nu exista jumatati de masura si nu crede in iubire neimpartasita. Sufera extraordinar de repede din cauza acestor deceptii cauzate de diferenta dintre realitate si lumea creata in mintea lui, perfecta si ideala. Este o fire foarte romantica si asteapta de la partenera de viata sa-i demonstreze la fiecare pas ce om minunat si deosebit este.

 Fecioara

La nativii acestei zodii tindem sa credem ca este mai mult vorba de timiditate decat de sensibilitate. Se retrag foarte repede si usor in cochilia lor daca dau nas in nas cu o femeie mult mai puternica si care-i intimideaza. Este o persoana foarte critica si care are foarte multe de spus, dar doar persoanei care-i cucereste increderea – o problema extrem de importanta cand vine vorba de el. Este visator si romantic, iar de aici atrage asupra sa si latura sensibila.

 Varsator

Probabil de foarte multe ori v-a dat senzatia ca el este un puternic, un dur si un indiferent cand vine vorba de sentimentele pe care vi le poarta. Ei bine, noi va spunem contrariul – in momentul in care se indragosteste, uita de el, de principii si devine un romantic incurabil ce va va surprinde la fiecare pas cu un gest neasteptat. Este sensibil si empatizeaza cu dumneavoastra indiferent care v-ar fi starea de spirit. Este acel barbat care poate fi prieten, amant, iubit, sot, copil intr-unul singur.

CITESTE SI: Top 6 zodii carora le place sa schimbe partenerul de pat

 Pesti

Barbatul Pesti este extrem de sensibil si isi doreste sa cunoasca persoana cu care-si petrece timpul pana la ultimul detaliu. Este o persoana inclinata mai mult spre latura artistica asa ca va gasi noi si noi metode de a te surprinde si a tine relatia vie. Pune foarte mult suflet in orice tip de relatie ar avea si cu oricine, chiar daca nu e ceva real si de durata.

 

 Sursa:fyve