TOP 5 cele mai bune plante afrodisiace

De cele mai multe ori, cuplurile care au avut probleme legate de libido au incercat sa gaseasca tot felul de solutii pentru a-si imbunatatii viata sexuala. Cele mai bune plante afrodisiace ii pot ajuta pe cei care au batai de cap in dormitor.

Exista o serie de plante care sporesc pofta de sex, revitalizeaza organismul si imbunatatesc starea generala de sanatate. Mai mult decat atat, cele mai bune plante afrodisiace au si rolul de a trata unele disfunctii sexuale si de a spori fertilitatea.

CITESTE SI: 5 lucruri inedite pe care sigur nu le stiai despre SARUT

1. Ginseng

De sute de ani, este folosit la vindecarea multor afectiuni. Ginsengul este una dintre cele mai bune plante afrodisiace care ajuta la cresterea libidoului. Trebuie sa aveti in vedere ca cele mai benefice tipuri de ginseng pentru stimularea libidoului sunt considerate a fi cel rosu coreean si cel siberian.      

2. Maca

Are legatura cu cresterea calitatii spermei, maca fiind folosita ca metoda naturala de combatere a infertilitatii. Insa, este si una dintre cele mai cunoscute plante afrodisiace care stimuleaza dorinta sexuala.

3. Damiana

Damiana este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune plante afrodisiace care stimuleaza organele sexuale si sistemul nervos. Pe de alta parte, este faimoasa si pentru faptul ca ajuta la reglarea ciclului menstrual. Intrebuintata de mayasi, aceasta planta minune este un afrodisiac eficient, dar si un tonic, care ajuta la imbunatatirea starii de spirit a unei persoane. Cu atat mai mult, damiana poate vindeca impotenta la barbati si frigiditatea la femei.

4. Ginkgo Biloba

Aceasta planta contine doua substante, flavonoidele (efect antioxidant) si terpenoidele (dilata vasele de sange), care sunt asociate cu marirea dorintei sexuale. In plus, este una dintre cele mai bune plante afrodisiace.

CITESTE SI: Diferenta dintre „a face dragoste” si „a face sex”. Ce prefera de fapt femeile?

5. Rhodiola rosea(radacina de aur)

Intr-adevar, putem spune ca este una dintre cele mai bune plante afrodisiace si este recunoscuta pentru calitatile ei de imbunatatire a starii de spirit. Aceasta planta speciala poate diminua considerabil starea de depresie. Totodata, ea mareste performanta fizica si mentala, determinamd secretia de dopamina si de serotonina.

Sursa: click