TOP 5 CELE MAI ENERVANTE ZODII

Cand vine vorba de defecte, uneori mai poti da vina si pe aster. Vezi care sunt cele mai enervante zodii.

Scorpion

Inteligenta Scorpionului este cunoscuta de toata lumea, dar sunt alte lucruri care te scot din sarite cand stai prin preajma lui. Are un umor pe care doar el il intelege, este impulsiv si nu are deloc rabdare cu oamenii care nu sunt ca el. In plus, se enerveaza de la lucruri marunte si au obiceiul de a face din orice o drama. Nu stii niciodata ce te asteapta de la un Scorpion. Acum pare fericit si increzator, in urmatorul moment este melancholic si ingrijorat de tot.

CITESTE SI: Top 5 zodii de SUPER FEMEI! Vezi daca esti printre ele

Berbec

Este inteligent, puternic si foarte sigur pe el, iar personalitatea lui puternica il face extrem de enervant pentru ceilalti. Dorinta lui de a domina pe toata lumea ajunge sa te scoata din sarite si sunt putine sanse sa il faci sa fie de acord cu tine. Are asteptari mari, iar cand nu te ridici la nivelul lor, nu are nicio problema sa iti spuna cat de tare l-ai dezamagit si cat de gresita a fost abordarea ta. Astfel de persoane pot fi lideri buni, fii sigura ca ai ce invata de la ele, insa sunt greu de tolerat ca prieteni.

Leu

Pe cat este de dragut uneori, pe atat de enervant devine alteori. Este energic, pozitiv, amuzant, dar cand il prinzi in zilele proaste, este cel mai mare plangacios. Pare ca nu se maturizeaza niciodata si continua sa bata cu piciorul in podea cand lucrurile nu merg cum isi doreste. Vrea sa fie constant apreciat si laudat si face mare caz daca omiti o data sa ii spui cat este de bun si de minunat. Nu are nicio problema sa fie dur si chiar nepoliticos cand se intampla asta, motiv pentru care are foarte putini prieteni. Leii sunt persoane pe care le privesti cu placere de la distanta, dar in momentul in care ajungi sa ii cunosti, vrei sa fugi cat mai departe de ei.

Fecioara

Este o persoana calda, dornica sa ii ajute pe ceilalti si morala, dar are un mare defect: isi face griji pentru orice. Si cand iese sa se distreze, se intreaba daca nu cumva a uitat fierul de calcat in priza sau daca ar trebui sa fie mai amabila cu ceilalti. Nu ar fi atat de rau daca si-ar pastra gandurile pentru sine, dar are obiceiul sa le impartaseasca si celorlalti temerile sale. Nu prea ai cum sa rezisti langa o Fecioara daca esti superstitioasa sau ai o toleranta scazuta. Gandeste-te ca nu va trece o zi in care sa nu o auzi plangandu-se de ceva, indiferent ca este vorba despre faptul ca soarele iar a indraznit sa straluceasca prea putin astazi sau ca vecinul de deasupra a facut un pas mai puternic si i-a deranjat linistea.

CITESTE SI: Este pasional sau hardcore? Afla cat de pervers este in functie de zodie

Gemeni

Daca vrei sa ai parte de petreceri de neuitat, nativul Gemeni este omul potrivit pentru asta. Tot el iti va scoate peri albi daca ai de gand sa ti-l faci prieten. Are impresia ca le stie pe toate si adora sa faca misto de altii. Nu ii pasa prea tare de cei din jur si ii inlocuieste fara probleme. Este o persoana extrem de inteligenta, are o personalitate puternica si nu exista nicio sansa sa il schimbi. Ai doua variante: il accepti cum e si te inarmezi cu multa rabdare si toleranta sau stai cat mai departe de el.

 Sursa:unica