Top 5 cele mai nefericite combinatii de zodii

In mod sigur compatibilitatea dintre doua persoane nu poate fi stabilita doar din prisma zodiilor sub care s-au nascut sau a Planetelor ce ii guverneaza, insa, trebuie sa fim destul de deschisi la minte incat sa acceptam si aceasta ipoteza.

Sunt cupluri alcatuite din doua zodii care inca de la inceputul relatiei se inteleg din priviri si altele care dupa lungi batalii, discutii, certuri si compromisuri, nu ajung la un numitor comun.

CITESTE SI: DE CATI NATIVI AI ACELEIASI ZODII AI NEVOIE PENTRU A SCHIMBA UN BEC

Berbec si Scorpion

Nativii acestor zodii sunt atat de diferiti incat cu greu pot rezista sa stea in aceeasi camera fara a se certa. In cazuri extreme, daca se ajunge la formarea unui cuplu, fiti siguri ca acesta nu va dura prea multa vreme, deoarece Berbecul este o fire mai libertina, mai independenta care uraste sa dea explicatii despre fiecare pas al lui. Scorpionul isi doreste mereu sa detina controlul in cuplu si simte nevoia de acaparare a partenerului, din toate punctele de vedere.

Taur si Varsator

Doua semne total distincte care ar trebui sa se atraga 100%, insa in cazul de fata totul este pe dos. Nu exista nici un fel de echilibru intre cei doi si semnele lor zodiacale, si din aceasta cauza vor aparea foarte multe conflicte. Taurul este perfect pentru o relatie monogama, linistita si trainica, alaturi de un partener care sa se supuna regulilor sale in ceea ce priveste armonia cuplului. Varsatorul este un nonconformist prin natura sa si nu va ceda in fata nici unei astfel de presiuni, indiferent de la cine ar veni.

Gemeni si Rac

In nici un caz! Nici sa nu va ganditi. La voi chiar ca extremele nu se atrag deloc. Sunteti atat de diferiti, incat parca nu aveti nici un subiect in comun. Racii isi doresc sentimente, angajament si loialitate din partea persoanei iubite, pe cand Gemenii, oricand de mult ar iubi, vad dragostea si toate aditionalele sale ca pe ceva iesit din comun, pentru care nu gasesc explicație. Nativul din Gemeni nu vede rostul unei relatii sentimentale de durata, alaturi de o singura persoana, in conditiile in care sunt atatea ce ar putea sa-l satisfaca din toate punctele de vedere si fara prea mult efort.

Leu si Fecioara

Daca v-ati pricopsit cu o astfel de relatie si sunteti unul dintre cei doi nativi, fugiti cat va tin picioarele. Daca sunteti Leu, veti simti ca Fecioara va tine pe loc si nu va lasa sa va bucurati de nimic bun din tot ce va este oferit in viata. Va doriti sa fiti in centrul atentiei, sa primiti complimente, in vreme ce Fecioara militeaza pentru o viata linistita si o iubire ca in povesti, bazata pe sinceritate, respect, dar mai ales loialitate.

CITESTE SI: Afla in ce zodie se afla sufletul pereche

Sagetator si Capricorn

Sunteti ultimii in acest clasament, ceea ce inseamna ca puteti avea o relatie, insa nu una decisiva, una pentru toata viata. Sagetatorul este un nonconformist, un libertin si un independent. Nu se supune regulilor si isi traieste viata dupa bunul plac, iubind prezentul si tot ce traieste astazi. Capricornul este o fire stabila, linistita, ce pune mare accent pe ascensiunea profesionala, pe situatia materiala si pe intemeierea unei familii; isi doreste sa faca totul ca la carte, lucru ce il sperie si il distanteaza pe Sagetator.

Sursa:yve