Top 5 cele mai parsive zodii

Despre multi oameni se spune ca au doua fete si ca sunt in stare sa tradeze fara remuscari persoanele dragi. Vezi cat de parsivi sunt oamenii, in functie de zodie.

Gemeni
Gemenii sunt cei mai parsivi oameni din zodiac. Duplicitari, iubitori de intrigi si mitomani prin excelenta, nativii din gemeni sunt firi complicate si complexe, care adesea vor sa epateze prin inteligenta, deci ar face orice sa obtina ce vor.

CITESTE SI: Topul zodiilor lacome. Esti pe podium?

Balanta
Balantele pot fi foarte parsive, datorita celor doua talere din zodia lor. Intr-un moment iti sunt cel mai bun prieten, in celalalt, te tradeaza zambind, ceea ce ii face destul de periculosi. Cu toate acestea, odata ce le-ai castigat increderea, nu se vor mai complica cu intrigile si rautatile, deoarece cand iubesc, o fac din toata inima.

Capricorn
Capricornii sunt destul de parsivi atunci cand au un scop ascuns, despre care nu vor sa afle nimeni. Pentru ca sunt inteligenti si abili, nativii acestei zodii nu se sfiesc sa insele si sa calce peste cadavre pentru a obtine ce vor. In general, aleg calea cea mai scurta si usoara, pentru ca sunt lenesi.

Scorpion
Scorpionii sunt foarte parsivi, reusind sa pacaleasca adesea oameni sa faca ce vor ei. Manipulatori si adesea putin rautacioi cand vine vorba de barfe, scorpionii iti pot face probleme daca iti plac oamenii sinceri si directi. Nu stii niciodata ce le poate pielea si ce isi doresc in secret.

CITESTE SI: ADEVARUL DESPRE ZODIILE MASCULINE. Cine domina si cine se lasa dominat, in procente

Rac
Racii sunt destul de parsivi cand au un interes ascuns, secret. Pot recurge la resurse nebanuite sa-si vada planurile si obiectivele indeplinite si pot fi periculosi daca i-ai jignit vreodata. Vor tine minte si se vor razbuna cumva, prin siretlicuri.

 Sursa:unica