Top 5 cele mai plictisitoare zodii in pat

Capitolul amor poate fi extrem de sensibil, cel putin pentru barbati, asa ca rareori doamnele si domnisoarele isi iau inima-n dinti si incearca sa poarte delicat, o astfel de conversatie cu partenerul de viata.

Din aceasta cauza, astrele si Planetele ne vin in ajutor si ne arata de care barbati ar trebui sa ne ferim cand vine vorba de acest aspect si ce nu fac acestia mai exact de au ajuns sa fie cele mai plictisitoare zodii in pat.

CITESTE SI: Top 5 zodii care au cele mai mari sanse sa se casatoreasca in 2016

Berbec
Sunt pe primul loc in acest clasament din simplul motiv ca sunt extrem de egoisti. Nu ii prea intereseaza ce se intampla cu partenerul dupa ce ei si-au incheiat treburile. Pentru a face o relatie sa functioneze, au nevoie de o persoana asemeni lor, care sa nu puna prea mare accent pe satisfactia reciproca. Lasand la o parte acest aspect, unde sunt de-a dreptul singulari, nativii sunt persoane energice, vesele si uneori chiar amuzante.

Rac
Nativii acestei zodii sunt barbati sensibili, care pun foarte mare accent pe familie, pe o relatie inchegata si stabila. Nu se dau in vant dupa aventuri si din aceasta cauza nu vor avea prea multa experienta in domeniu. Acestia se gasesc in doua mari tabere: cei care vor incerca din rasputeri sa te multumeasca si vor ajunge sa fie plictisitori de-a binelea si cei care isi doresc sa domine in pat doar pentru a-si urmari strict placerea lor fizica, uitand de ale tale.

Fecioara
Barbatul Fecioarã cauta o femeie care sa-i fie inferioara cand vine vorba de fantezii si iesire din aria de confort. Este limitat in gandire si nu va veni aproape niciodata cu fel de fel de jocuri ce au menirea de a pipera viata sexuala. Te va privi suspicios si chiar va refuza temeinic, ajungand tot la clasicul sex, acolo unde isi cunoaste fiecare miscare si e sigur pe el. Nu cere prea multe deoarece va pune increderea in tine sub semnul intrebarii.

Capricorn
Poate Capricornii nu ar trebui sa se incadreze in aceasta categorie deoarece performantele sexuale le sunt laudate, insa, aceasta doar cand se intampla strict in scopul lor. Capricornul este acel nativ care toata viata isi pune partea profesionala si ascensiunea pe aceasta treapta inainte de orice. Timpul este inamicul lui si din aceasta cauza nu-si va petrece prea mult pentru a-si satisface partenera. Se intampla e bine, nu, la fel de bine!

CITESTE SI: Cati barbati vei schimba, in functie de zodie

Pesti
De regula, acest barbat este ideal- romantic, atent, iubitor- exact ce rar mai gasesti in vremurile in care traim. Insa, cand vine vorba de sex si implicare fizica, totul de la A la Z lasa de dorit. Da senzatia ca nu se pricepe, ca este stangaci si are nevoie de o persoana puternica, dominatoare care sa-i arate cu exactitate ce si cum trebuie sa faca. Poate fi distractiv la inceput, mai ales cand il vezi atat de sensibil, doar ca pe masura ce timpul trece, te poate enerva si plictisi de-a dreptul.

Sursa:yve