Top 5 cele mai senzuale femei in functie de zodie

Conform unui studiu, cele mai senzuale zodii sunt cele care fac parte din categoria semnelor de apa.

Nativele Scorpion: aceste femei, alaturi de cele din zodia Pesti, sunt cele mai senzuale femei din tot zodiacul. Acestea stiu sa isi ascunda foarte bine sentimentele sau cum anume sa le manifeste. Pot fermeca cu usurinta acel barbat pe care ele il considera potrivit. Datorita senzualitatii evidente, este greu de trecut cu vederea o astfel de femeie. Desi, cu toate acestea, exista si femei care nu au o frumusete remarcabila, asemenea celorlalte femei din zodia lor, si acestea sunt foarte sarmante si te pot lasa fara cuvinte de descris.

CITESTE SI: Cum arata cele 3 ceasuri rele ale zodiilor, intr-o zi de marti

Pe langa toate acestea, au si o intuitie extrem de buna, putandu-si da seama cu usurinta daca partenerul lor le inseala sau nu. Acestea sunt femei totodata, foarte fidele, atunci cand sunt intr-o relatie. Au o anume atractie catre cucerirea barbatilor periculosi, ce par a fi foarte inabordabili.

Nativele Rac: sensibilitatea lor le poate afecta atat viata personala, cat si profesionala. Insa, din fericire pentru sotul lor, sensibilitatea acestora se transforma si in senzualitate. Sunt femei foarte iubitoare, romantice, grijulii, afectuoase si tandre cu sotii lor. Au o tinere de minte incredibila, atunci cand vine vorba de reamintirea celor mai frumoase momente din viata lor, alaturi de oamenii lor dragi: prima tinere de mana, primul sarut furat, prima imbratisare, cererea in casatorie, planurile de nunta, slujba cununiei, primul copil, etc. Aceste femei sunt si foarte bune gospodine, fiind apreciate pentru tot ceea ce creeaza cu manutele lor.

Nativele Pesti: senzualitatea, din cate se pare, parca ar fi fost creata pentru aceste native. Desi sunt firi foarte sensibile, nu inceteaza a renunta sa fie atragatoare, si sa faca de fiecare data, noi cuceriri. Chiar daca nu sunt cele mai atragatoare femei, datorita experientelor lor, stiu foarte bine cum sa cucereasca un barbat, stiind sa fie foarte feminine si sarmante, lucru ce le ajuta de multe ori in viata.

Nativele Leu: sunt persoane foarte sensibile si distractive, deoarece profita de fiecare ocazie pentru a se distra. Barbatii le apreciaza foarte mult datorita caracterului sarmant evidentiat, si a caldurii si linistii sufletesti emanate tuturor persoanelor din jurul lor. Acestea isi pun imaginea sotului/iubitului pe un piedestal si fac tot posibilul sa ii faca cat mai fericiti si tot ce le sta lor in putinta. Este foarte usor de cucerit o femeie din aceasta zodie, deoarece, tot ceea ce trebuie sa faci este sa stii sa ii oferi afectiune, atentie, respect si intelegere.

CITESTE SI: Cat se implica in treburile casnice in functie de zodia lui

Nativele Balanta: fac parte dintre cele mai atragatoare femei din intreg zodiacul. Acestea stiu foarte bine sa se faca remarcate prin simpla lor prezenta intr-o incapere, datorita senzualitatii, feminitatii si elegantei lor, putand fura usor inima oricarui barbat. Stiu foarte bine sa isi mascheze toate defectele, existand posibilitatea ca nimeni sa nu le descopere laturile negative. Nativele Balanta sunt acel gen de femei care, chiar si atunci cand merg la magazin sau la piata, se aranjeaza exact ca atunci cand ar merge la vreun eveniment foarte special.

 Sursa:yve