Top 5 cele mai URATE celebritati masculine

In timp ce toata lumea alcatuieste topuri cu cele mai sexy vedete, exista si oameni care sunt facinati de uratenie. Iata un top 5 al celor mai putin atragatoare vedete masculine de la Hollywood.

1. Steve Buscemi

Ajuns la 57 de ani, vedeta din serialul “Boardwalk Empire” nu a fost niciodata considerat un tip atragator. Cu toate ca nu este printre preferatul femeilor, Steve este casatorit cu Jo Andreas din 1987 si au impreuna un copil.

2. Steven Tyler

La cei 67 de ani, cantaretul Steven Tyler s-a remarcat prin muzica creata si mai putin prin aspectul sau fizic. Acesta a fost casatorit de doua ori cu Cyrinda Foxe si cu Teresa Barrick, de care a divortat. Este tata a patru copii.

3. Marilyn Manson

Nu toate starurile cu prenumele Marilyn sunt de o frumusete rapitoare. Rockerul Marilyn Manson s-a facut cunscut prin aparitiile sale excentrice. Desi are doar 46 de ani, arata de mult mai multi.

4. Macaulay Culkin

Macaulay Culkin a fost unul dintre cei mai celebri copii din lume. Pe pustiul din seria “Singur Acasa”, anii au trecut in defavoarea sa. Pe cat era de frumos la 5 ani, pe atat de rau arata acum, la 34 de ani.

5. Rowan Atkinson

Nici Mr. Bean nu este vreun barbat frumos si nu a fost niciodata. Cu toate acestea, comedianul are un sarm greu de egalat. Si milioane de fane in intreaga lume.

 

Sursa libertatea