Top 5 modele de biciclete Scott pentru un 2022 memorabil

Cunoscătorii știu deja că modelele de biciclete Scott sunt “jucăriile” favorite ale multor cicliști de top din lumea întreagă, cu ajutorul cărora au fost câștigate nenumărate titluri olimpice și mondiale.

Brandul producător de biciclete Scott cu același nume continuă să dezvolte și astăzi cele mai bune biciclete MTB din lume, atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști. Indiferent că ai o pasiune pentru cross country, pentru trasee tehnice prin pădure, îți place enduro-ul sau downhill-ul sau ești pur și simplu fan al bicicletelor electrice de munte, brandul Scott e pentru tine!

Iată top 5 modele de biciclete Scott care te vor ajuta să ai un an memorabil.

  1. Bicicleta MTB Full Suspension SCOTT Spark RC Pro

Noul Spark RC Pro este amestecul perfect de inginerie carbon de top, niveluri de integrare nemaivăzute până acum și doar cantitatea potrivită de sos secret. Această platformă este mai rapidă ca niciodată, atât în ​​sus cât și în jos pe deal. Perfecționarea geometriei și aplicarea contribuțiilor celor mai buni sportivi din lume, a dus la crearea bicicletei de curse cross country a tuturor bicicletelor de curse cross country. Dacă crezi că repede este distractiv, atunci vei iubi această bicicletă.

  1. Bicicleta MTB Hardtail SCOTT Aspect 940 Granite (KH)

SCOTT Aspect 940 este o bicicletă de munte hardtail, concepută pentru a fi ușoară, eficientă și la un preț rezonabil. Dispunând de un mecanism de blocare pentru furcă, frâne cu disc și componente Syncros, aceasta este bicicleta perfectă pentru ciclistul de munte începător sau conștient de buget.

  1. Bicicleta Electrică MTB Full Suspension SCOTT Strike eRide 940

Strike eRIDE 940 este definiția confortului pentru un e-MTB cu suspensie completă. Integrarea de ultimă generație, componentele de ultimă generație și unitatea de acționare Bosch de calitate se combină pentru a vă oferi o alegere solidă pentru orice ieșire.

  1. Bicicleta Trekking-Oraș SCOTT Sub Comfort 20 Unisex

SCOTT SUB Comfort 20 are o geometrie confortabilă destinată utilizării zilnice. Cu o transmisie Shimano cu 21 de viteze și un suport Racktime personalizat, care este compatibil cu accesoriile Snap-it, această bicicletă are totul în ceea ce privește trekking-ul.

  1. Bicicleta MTB Hardtail SCOTT Scale 940 Granite Black

SCOTT Scale 940 are un cadru din carbon ultraușor. Suspensia RockShox, o transmisie SRAM Eagle și componentele Syncros creează un hardtail durabil și accesibil, conceput pentru viteză de clasă mondială.

Toate aceste modele le găsești în magazinul specializat de biciclete BikeXcs. Fie că optezi pentru biciclete scott sau biciclete cube, la BikeXcs găsești cele mai noi modele de biciclete, la cele mai mici prețuri!