Top 5 pozitii sexuale pe care orice barbat ar trebui sa le cunoasca – Galerie foto

Multe femei se plang ca nu pot ajunge la orgasm si cred ca de fapt este ceva gresit cu ele. Problema se poate rezolva insa foarte usor cu aceste pozitii sexuale pe care orice barbati ar trebui sa le stie.

Articolul te va lumina si iti va oferi cateva idei indraznete de pus in practica in viitorul apropiat.

Sa incepem:

1. POZITIA MISIONARULUI imbunatatita

Cum faci: Incepe prin a te aseza in pozitia misionarului care presupune ca partenera sa fie intinsa pe spate si tu intre picioarele ei. Incearca sa-ti ridici putin trupul in asa fel incat pelvisul tau sa ridice partenera un pic mai sus decat ar fi in mod normal in pozitia aceasta.

Citeste si: Secretele ORGASMULUI: 20 de lucruri pe care ar trebui sa le stii

De ce functioneaza: Daca schimbi felul in care pelvisul tau este aliniat cu trupul ei atunci osul tau pubian se poate freca de clitorisul ei pentru un orgasm garantat. Este o pozitie care funtioneaza mai ales daca partenera ta este timida. Nu e nevoie sa faci gimnastica cu ea in pat insa o poti aduce la orgasm intr-o pozitie traditionala.

Alte idei: Incearca sa-i deschizi labiile pentru un contact direct cu clitorisul sau pune o perna sub coapsele ei pentru a o ridica fara sa te complici tu prea mult.

2. PARTENERA DEASUPRA

Cum faci: Lasa partenera sa se urce deasupra ta ca in imaginea de mai sus. Spune-i ca tot ce trebuie sa faca este sa se miste cu tot trupul in sus si in jos. Nu ajuta pe nimeni daca incepe sa sara pe tine asa cum probabil a vazut in filmele porno.

De ce functioneaza: Femeile, majoritatea dintre ele, stiu cum sa ajunga la orgasm singure, tocmai de aceea e bine sa le oferi controlul din cand in cand. Daca nu stie insa, o poti invata tu. Fiind deasupra se poate misca si isi poate stimula clitorisul asa cum doreste si cum simte.

Alte idei: Spune-i sa se intoarca cu spatele pentru a te bucura de priveliste si ea de mai multa “putere”.

3. POZITIA PE-O PARTE

Cum faci: E putin mai dificila insa merita toata atentia ta. Aseaza-te pe spate cu un picior indoit pe jumatate si ridicat. Partenera ta ar trebui sa se aseze cumva pe piciorul tau si sa-si introduca singura penisul. Practic, partenera se va tine de genunchiul tau in timp ce se va misca usor.

Citeste si: De ce sexul de dimineata e cel mai bun

De ce functioneaza: Pozitia asta este perfecta pentru cuplurile care sunt impreuna de ceva timp. Vei simti cum esti prins in stransoarea pozitiei si cum ai control absolut asupra ei. Partenera ta isi va putea stimula clitorisul cum doreste.

4. POZITIA PE LA SPATE

Cum faci: Aseaza-te in genunchi si spune-i sa faca la fel dar si cu mainile jos. De fapt, pentru un orgasm garantat spune-i sa-si stimuleze singura cu mana clitorisul. Daca este mai timida poti face tu asta.

De ce functioneaza: Pentru ca astfel o vei penetra mult mai adanc si poate experimenta atat orgasmul vaginal cat si pe cel obtinut prin stimularea clitorisului.

5. POZITIA PODULUI

Cum faci: Incepe cu pozitia misionarului insa ridica-te in genunchi si ridica-i si ei trupul precum in poza de mai sus, formand un pod.

Citeste si: SEX: 20 de mituri spulberate

Cum functioneaza: Pozitia asta te ajuta pentru o penetrare mult mai adanca si astfel poti ajunge la punctul ei G. Clitorisul va fi si el la vedere si-l poti stimula cu o mana foarte usor.

Sursa foto & articol