TOP 5 PUNCTE FIERBINTI ALE EUROPEI – LOCURILE IN CARE SEXUL ESTE FENOMENAL

Exista tari vizitate pentru luxul sau pentru exotismul caracteristic, exista meleaguri atat de bogate natural incat devin atractii turistice sau adevarate lacasuri culturale unde merg mii de oameni anual.

Dar turismul nu isi atinge limitele aici, unele dintre cele mai interesante (desi poate usor bizare) destinatii turistice sunt reprezentate de tarile unde se practica turismul sexual.

De fapt, odata cu reglementarea prostitutiei, sexul a inceput sa se vanda nu numai prin intermediul cartilor sau al filme, ci si prin orase care incetul cu incetul si-au format celebrele cartiere rosii. Iar lumea este atrasa de mirajul unui stil de viata neacceptat de majoritatea culturilor europene, religia si etica fiind total opuse unei astfel de depravari trupesti.

Asadar, inedit si nerecunoscut in gura mare, traseul cartierelor rosii din Europa este unul pe cat de misterios, pe atat de interesant si de exploatat, fi ca esti singur, fie ca esti cu partenerul.

 Pentru ca, in primul rand, aici, in lumea erotismului fara inhibitii, descoperi un alt inteles al sexualitatii, o alta cultura a erotismului si o alta fatada a unor orase ale distractiei:

1. Amsterdam (Olanda)

Nici nu se putea altfel decat sa incepem cu Amsterdam, unul dintre cele mai liberale orase din lume, dar si cel mai cunoscut pentru turismul sexual de succes.

Dincolo de o viata de noapte agitata si apreciata de catre turistii din intreaga lume, zona “Red Light District” este celebra pentru toleranta fata de femei care isi vand trupul pe bani, droguri, jucarii sexuale expuse pe la toate vitrinele.

Acest oras le ofera turistilor sentimentul de libertate lipsita de orice forma de prejudecati, prostituatele asteptandu-si clientii in cafenele sau in vitrine.

 In cartierul “Felinarele Rosii” se intind sub ochii tai bordeluri, sex shop-uri sau muzee ale sexului din toate timpurile – in Amsterdam exista peste 100 de bordeluri cu licenta.

 Timpul standard acordat unui client este de 20 de minute, sumele se negociaza intre client si prostituata, iar intr-una dintre pietele cartierului a fost ridicata o statueta care intruchipeaza o femeie asteptandu-si clientii, ca simbol al acceptarii, cu demnitate, a acestei meserii ce este practicata doar de buna voie.

CITESTE SI: INEDIT CELE MAI POPULARE MUZEE EROTICE ALE LUMII

Un oras unde nimic “nu este lasat pe seama imaginatiei”…

 2. Praga (Cehia)

In Praga, turistii nu gasesc un mediu la fel de accesibil ca cel din Amsterdam, dar gasesc o lume unde prostitutia este un fenomen larg raspandit si acceptat public.

Autoritatile nu interzic practicarea prostitutiei, dar intervin pentru limitarea ei, mai ales cand sunt mai multe parti implicate in actul prostitutiei cu scopul unor profituri ilicite.

 Cartierul rosu din Praga, denumit “Redlight Prague”, te va surprinde cu femei expuse la vitrine, asteptand sa-si negocieze tarifele, dar si cu numeroase petreceri tematice unde vei uita de tine.

“Dream nurse party” este una dintre cele mai excitante petreceri din orasul lui Mozart si al lui Einstein – un paradox ce trezeste mult interes printre turisti.

3. Hamburg (Germania)

Cartierul St. Pauli din Hamburg este un adevarat paradis al distractiei si al atractiilor erotice. Mai mult, cartierul rosu al Hamburgului are un farmec aparte oferit de dualitatea “centru artistic” – “kilometrul pacatului”, unde sunt pastrate la loc de cinste bordeluri si show-uri erotice spectaculoase.

4. Copenhaga (Danemarca)

Cunoscuta drept capitala europeana a pronografiei, Copenhaga gazduieste o forma de prostitutie oarecum interzisa: bordelurile sunt ilegale, prostitutia full-time este interzisa, iar serviciile sexuale au loc departe de ochii publicului. Dar poate tocmai asta face din acest oras un punct turistic atat de incitant: posibilitatea de a beneficia de o prostitutie legala, dar greu de ajuns la ea.

 Aici femeile nu te asteapta la vitrine, dar sigur sunt in casele din centrul istoric al orasului, in obscuritate, dar si in mijlocul unor petreceri de pomina.

CITESTE SI: SCURT ISTORIC AL SANILOR, IN INTREAGA LUME

5. Madrid (Spania)

In Madrid nu exista un cartier special destinat placerilor trupesti si nici reglementarea intermedierii prostitutiei (desi aceasta este legala), dar exista mai multe strazi si cartiere intesate de sex-shopuri si spectacole erotice.

Strada Atocha, care gazduieste si un muzeu de arta erotica, strada Montera si zona din imediata apropiere a Gran Via sunt cele mai cunoscute si cele mai vizitate puncte turistice din orasul latin.

Sursa www.one,ro