Top 5 zodii care au cele mai mari sanse sa se casatoreasca in 2016

Multi dintre noi asteapta ani la rand ca sa isi intalneasca omul potrivit, alaturi de care sa se vada proiectati in viitor. Unii se casatoresc mai repede, altii mai greu. Din pacate, nu toti suntem pregatiti sa ne casatorim la 20 de ani, de aceea suntem nevoiti sa asteptam sa ne maturizam mai bine, si abia apoi sa ne intalnim si noi sufletele noastre dragi mult asteptate.

Nativii Gemeni: problemele in viata personala nu intarzie sa apara in cazul vostru. Treceti prin foarte multe schimbari, care va vor face sa suferiti. Dar nu deznadajduiti, caci aveti sanse mari ca in a doua parte a anului sa intalniti persoana potrivita.. Iubirea in viata voastra va veni exact atunci cand aveti cea mai mare nevoie, ajutandu-va sa treceti cu bine de toate lucrurile neplacute si dureroase care vi s-au intamplat de-a lungul vietii.

CITESTE SI: Cati barbati vei schimba, in functie de zodie

Nativii Leu: in sfarsit te gandesti si tu sa incetezi cu aventurile, si incepi sa iti doresti sa iti gasesti o persoana serioasa, cu care sa te casatoresti si alaturi de care sa iti formezi o familie cat mai frumoasa. Anul acesta ai toate sansele din lume sa te realizezi pe plan personal. Trebuie doar sa mai ai putina rabdare.

 Nativii Fecioara: anul 2016 este un an prielnic voua, in sfera personala, ajutandu-va sa treceti peste toate obstacolele ce au stat si stau in calea fericirii voastre. Cei care sunt singuri, trebuie sa stie ca aceste relatii, nascute in 2016, au sanse mari de a duce la casatorie. In sfarsit, o sa va simtiti linistiti si impliniti, stiind daca v-ati gasit sufletul pereche.

 Nativii Taur: profitati din plin de prima parte a anului, fiti mai abordabili/e, dati sansa iubirii ce va va aparea in cale. Nu ratati dragostea, care va bate la usa! Fara sa te astepti, vei intalni exact acea iubire la care visezi inca din copilarie, acea iubire inocenta, plina de sinceritate, afectiune, iubire, romantism si respect. In momentul in care vei intalni aceasta persoana vei sti sigur daca ea/el este persoana draga pentru care tu te-ai rugat o viata intreaga pentru ca Dumnezeu sa ti-l/o scoata in calea ta. O nunta este posibila pana la finalul anului, atata timp cat ti-ai gasit sufletul pereche.

CITESTE SI: Cum descifrezi barbatii, in functie de zodia lor. Afla ce este in mintea lor! 

Nativii Pesti: dupa ce vei trece peste o perioada destul de grea din trecutul tau, in ceea ce priveste viata amoroasa,  pe la inceputul-mijlocul anului 2016, ai toate sansele sa iti intalnesti marea dragoste, care va fi ca un pansament pentru ranile produse in sufletul tau. Daca vei reusi sa treci peste toate incercarile la care vei fi supus/a, ai toate sansele din lume sa ajungi sa fii si tu in sfarsit, fericit/a. Ai rabdare si roaga-te neincetat ca Bunul Dumnezeu sa iti dea putere sa treci cu brio peste toate intamplarile dureroase.

Sursa:yve