Top 5 zodii care isi vor gasi marea iubire pe Facebook

Cu totii suntem constienti de impactul pe care reteaua de socializare Facebook il are asupra noastra, a tuturor. Facebook a devenit mai mult decat un spatiu virtual, Facebook a devenit un mod de viata, un stil. Pe Facebook mancam, discutam si, nu in ultimul rand, ne indragostim. Foarte multe persoane si-au gasit jumatatea prin intermediul Facebook-ului, iar acest lucru se intampla din ce in ce mai des. Haideti sa vedem care sunt cele cinci zodii predispuse sa isi gaseasca marea iubire pe Facebook.

Sagetator

Zodia Sagetator este una dintre zodiile sociabile. Odata ce ai reusit sa initiezi o discutie cu aceasta zodie, lucrurile pot trece intr-o alta etapa. Indragostit de cuvinte, Sagetatorul are sanse mari sa isi gaseasca marea iubire prin intermediul retelei de socializare Facebook. Primul ,,obstacol” de trecut pentru ca Sagetatorul sa vrea mai mult decat o discutie virtuala este, oricat de superficial ar parea, aspectul placut al interlocutorului. Daca nu detii o figura frumoasa, niciun Sagetator nu va sta la discutii cu tine, chiar daca asta l-ar putea face sa rateze o iubire.

CITESTE SI: Top 5 cei mai vulcanici barbati in functie de zodie

Gemeni

Gemenii pot sa se indragosteasca foarte usor daca stii sa folosesti cuvintele potrivite. Facebook-ul este un spatiu foarte potrivit pentru o persoana in zodia Gemeni care este in cautarea marii iubiri. Pe Facebook are ocazia sa renunte la inhibitii si sa spuna tot ce gandeste, iar asta il poate ajuta mult. Daca partenerul de conversatie dovedeste inteligenta si perspicacitate, Gemenii sunt ca si cuceriti.

Taur

Pe locul 3 in topul zodiilor care isi vor gasi marea iubire pe Facebook se afla taurul. Impulsiv cum este el, nu va ezita sa intre intr-o conversatie cu o persoana pe care nu o cunoaste in viata reala. Atat timp cat Taurul se va arata cumpatat si va astepta sa cunoasca in mare parte persoana cu care discuta pe Facebook, sunt sanse mari ca intre cei doi sa se infiripe o frumoasa si trainica poveste de dragoste.

Scorpion

Sanse mari sa isi gaseasca marea iubire pe cea mai populara retea de socializare are si scorpionul. Daca e vorba de o cunostinta veche cu care nu a discutat de ceva timp si intra acum in contact sau daca e pur si simplu o persoana necunoscuta, este mai putin important. Scorpionul se va indragosti imediat ce persoana respectiva va arata ca detine arta cuvintelor si il va impresiona cu capacitatea sa de a conversa pe orice tema. Cel mai important lucru pentru Scorpion este sa aiba mereu subiecte de discutie si sa nu se plictiseasca.

CITESTE SI: Top 5 femei care prefera banii si nu dragostea

Leu

Pe Facebook este loc si pentru leu sa se indragosteasca. Daca gaseste un partener de discutie care sa denote inteligenta si sa arate si bine in pozele postate, Leul nu va ezita sa aiba el initiativa. Nu are nevoie de multe ore de discutii, ci doar de un semn de la interlocutor ca amandoi isi doresc acelasi lucru. Dragostea ii bate leului la usa sau, mai bine zis, il asteapta pe chat.

 

Sursa: yve