Top 5 zodii care iubesc alcoolul

Fiecare zodie iubeste sa faca anumite activitati, sa manance anumite alimente sau sa consume anumite bauturi. Dar bauturile pot fi racoritoare sau alcoolice!

Care sunt zodiile care iubesc alcoolul? Cat de mult o fac? Care sunt fruntasii? Nu este vorba de impatimiti, ci despre cei care iubesc licoarea bahica, asa cum unii iubesc cartofii prajiti!

Gemeni
Nativii zodiei iubesc alcoolul. Fie ca il consuma pana la epuizare, fie ca servesc ocazional, Gemenii trebuie sa aiba la frigider o sticluta de ceva. Daca le place prea mult, risca sa bea pana uita de sine si se pot face chiar de ras. Drumul unora dintre ei trece, oriunde s-ar indrepta, catre un bar sau local unde se serveste alcool. In functie de dispozitie, depinde si cantitatea consumata si gradul in care ii ,,fura’’ licoarea!

CITESTE SI:Cati oameni te plac in functie de zodie

Rac
Pentru Rac, bautura este ceva normal. A crescut cu ea, s-a invatat sa o consume, de aceea o face regulat, in ciuda faptului ca uneori il duce la comportament enervant pentru cei din jur ( sotie, copii, parinti etc). racul bea si de bucurie, si de necaz. In orice situatie, are dese momente in care exagereaza. Daca e nervos, poate fi recalcitrant, dar daca e vesel, se comporta frumos, isi face partenera chiar fericita.

Scorpion
Desi nu bea pana cade sub masa, scorpionul consuma cu placere bauturi alcoolice, si o poate face inca de la primele ore ale diminetii. Pentru acest nativ, este o ocazie de relaxare. Fie ca bea bere vara sau vin iarna, Scorpionul o face moderat, fara a cadea in patima zeului Bahus. Cand are treaba sau trebuie sa plece cu masina, Scorpionul se poate abtine.

Varsator
Alcoolul este amator de bauturi alcoolice. Un pahar ii dezleaga limba si il face mai amabil. Problema este ca poate continua nestinghetit cu inca doua sau trei pahare… Alcoolul este pentru nativul acestei zodii ceva natural, un catalizator al starii de spirit. Daca merge la o petrecere si nu consuma nimic, este morocanos. In casa, ii place sa vada un meci sau un film alaturi de o sticla de bere sau o carafa cu vin.

CITESTE SI: Horoscopul defectelor. Partea ascunsa a zodiacului

Leu
Desi stie ca ii stirbeste din credibilitate, Leul bea cateva pahare si devine altul. Fie se transforma intr-un …iepuras, fie devine cel mai fioros leu din jungla. Oricum ar fi, alcoolul ii place Leului, dar ii dauneaza. Capacitatile sale intelectuale sunt diminuate daca are la bord cateva pahare, de aceea, incearca sa se abtina, macar in ceea ce priveste numarul paharelor.

 

Sursa: bewoman