Top 5 zodii care nu sunt facute pentru a fi casnice

Sa fii femeie de succes si mama in acelasi timp este un lucru extraordinar de greu, iar cele care le pot imbina pe amandoua se pot declara a fi niste norocoase. Din ce in ce mai multe femei isi compromit cariera doar de dragul copiilor si pentru a le acorda acestora toata atentia de care au sau nu nevoie.

Dar, pe langa acestea, sunt si doamne care nu accepta sa faca asemenea compromisuri, chiar daca au ajuns mamici, deoarece efectiv nu le sta in caracter sau nu sunt obisnuite. Ei bine, va invit sa vedeti in cele ce urmeaza care sunt cele 5 zodii care nu sunt facute pentru a fi casnice, indiferent de moment sau motiv.

CITESTE SI: Top 5 zodii obsedate de aspectul fizic

 Varsator
Avand in vedere ca femeia Varsator este cea mai libertina si independenta fire a zodiacului, nici nu ne-am fi asteptat la altceva. Aceasta uita de iubire si de orice daca i se impun anumite norme dupa care trebuie sa se ghideze pentru a fi o „sotie adevarata” si o „mama ca la carte”. Gresit! Ea va face tot ce o taie capul, va continua sa mearga la job, iar atunci cand vine vorba de gatit, alege o masa in oras in loc sa petreaca ore intregi in bucatarie.

 Fecioara

Femeia Fecioara este destul de calma, rabdatoare si are un intreg sistem al ei pe care nu si-l schimba chiar daca are sot sau/si copii. Instabilitatea o nelinisteste si-i place sa aiba toate lucrurile sub control. Nu va sta in veci la cratita, deoarece i se pare o pierdere de vreme, iar comoditatea e la ea acasa. Prefera sa se pisiceasca pe langa partener pentru a-l determina sa se ocupe de casa si ea sa faca orice altceva.

Berbec

Femeia Berbec este extrem de energica, carismatica si se plictiseste extraordinar de repede de orice activitate repetata. Cand e vorba de rutina, vrea sa scape si sa ii faca pe cei din jur sa duca la bun sfarsit ceea ce, de fapt,  ii era destinat ei. Incearca sa alterneze viata de familie cu cariera profesionala si, de cele mai multe ori, chiar ii iese acest lucru daca are si un partener care sa o inteleaga.

 Capricorn

Avand in vedere ca femeia Capricorn nu este facuta pentru a sta acasa, deoarece toata viata ei se invarte in jurul carierei si a ascensiunii profesionale, foarte rar o vom gasi pe aceasta nativa in confortul casei sale. Se plictiseste mai repede decat un Berbec de o activitate care nu-i aduce nici un fel de satisfactie personala, chiar daca este vorba de poftele copiilor sau sotului si prefera sa fie cea care aduce banul in casa.

CITESTE SI: Cele mai proaste combinatii de zodii. Cu cine sa nu te cuplezi

Leu

Femeia Leu este independenta si ii place sa surprinda din cand in cand pentru a primi laude care ii hranesc orgoliul personal. Nu ii place sa fie vazuta ca o femeie de casa, deoarece are „prestanta” sa, este o leoaica; rareori mai lasa garda jos si gateste pentru cei mici sau participa la alte activitati casnice. De regula, partenerul sau este cel care se va ocupa de toate acestea.

 

 Sursa:yve