Top 5 zodii care se indragostesc repede si iremediabil

Cand vine vorba de dragoste, de iubire si sentimente, toti suntem sensibili si slabi, chiar daca o aratam sau nu. Unii isi pierd capul mai repede si se dau de ceasul mortii, pe cand alții nu accepta in veci ca dragostea le pune capac inca de la primele intalniri.

Ei bine, va invitam sa vedeti in cele ce urmeaza topul alcatuit de noi, si anume care sunt cele 5 zodii despre care se spune ca se indragostesc extraordinar de repede si cum gestioneaza acestea intreaga situatie atunci cand este cazul.

CITESTE SI:  Top 5 zodii dependente de sex

Pesti

Este cea mai sensibila zodie din acest punct de vedere. Pestii sunt extrem de visatori si rareori ii vei gasi cu picioarele pe pamant, privind cu realism lucrurile care se intampla in jurul lor. Ei pun mare accent pe iubire si isi controleaza intreaga viata in functie de ceea ce simt. Se indragostesc si foarte repede, adica se lasa usor cuceriti de cateva vorbe frumoase si gesturi in momentele de singuratate, chiar daca nu de fiecare data se vor deschide complet in fata ta.

Rac

Pe locul doi in acest clasament, bineinteles ca sunt Racii, alti sensibili si ahtiati dupa iubire, sentimente, atasament, stabilitate si siguranta. Sunt niste romantici care isi pun bazele in fiecare noua relatie, in fiecare partener ce reuseste sa treaca putin peste carapacea lor usor misterioasa, diferita si complicata in acelasi timp. Mizeaza pe iubirea adevarata, pe ideal pe care il vor cauta toata viata daca este nevoie – din aceasta cauza vor suferi extraordinar de mult dupa fiecare esec provocat de neconcordanta dintre vise, asteptari si realitate.

Balanta

Nativul acestei zodii este un romantic incurabil ce nu se lasa cu una, cu doua, cand vine vorba de viitorul partener de viata. Cauta si incearca diferiti pretendenti in care isi pune toate bazele, pana aude acel click ce ii declanseaza si mai multa atentie si il face sa se indragosteasca nebuneste, iremediabil. Nu crede in jumatati de masura si in momentul in care considera ca persoana de langa ii merita toate eforturile, va lasa totul pentru binele si confortul acesteia.

Berbec

La Berbec nu cred ca v-ati fi asteptat vreodata, avand in vedere cat de incapatanat si dificil este, insa, la el indragosteala vine mai mult in legatura cu pasiunea si dorinta de a experimenta tot ce este nou. Daca reusesti sa-l dai peste cap cu ceva ceva la fiecare intalnire, il vei ațața atat de tare, incat nu-ti va mai da drumul. Se plictiseste extraordinar de repede, asa ca isi va cauta repede un alt partener care sa-l stimuleze daca tu nu o mai faci, iar dragostea i se duce exact asa cum a si venit: pe neasteptate.

CITESTE SI: Top 5 zodii care nu sunt facute pentru a fi casnice

Sagetator

Avand in vedere ca este o fire libertina, nonconformista si indreptata spre nou, spre adrenalina, bineinteles ca se indragosteste si isi pierde capul la orice pas, mai ales daca interlocutorul i se aseamana catusi de putin si doreste sa traiasca prezentul la maximum. Daca se simte prins in plasa si crede ca ii ingradesti libertatea, imediat va bate in retragere si isi va cauta o noua prioritate pe care sa se axeze in urmatoarea saptamana, luna – o noua iubire.

 Sursa:yve