TOP 5 ZODII CARE TREBUIE SA SE CASATOREASCA PANA LA 30 DE ANI

Societatea nu mai promoveaza casatoriile, ci incurajeaza mai degraba concubinajul. Majoritatea oamenilor sunt de parere ca nu iti poti cunoaste niciodata partenerul suta la suta. Rata crescuta a divorturilor arata ca partenerii se grabesc sa se casatoreasca de tineri, mai apoi dandu-si seama ca nu sunt fericiti.

Iubirile din tinerete ne fac sa ne indragostim pana peste cap si avem impresia ca cel de langa noi e perfect. Ignoram unele aspecte cu gandul ca se vor rezolva de la sine. Avem posibilitatea de a alege dintre multiplele personalitati cu care ne intersectam.

Taur

Taurii cred in iubire adevarata, o gasesc greu, dar atunci cand dau de ea nu o mai lasa. Sunt fideli intr-o relatie si se asteapta de la persoana iubita sa ii trateze a fel. De mici isi imagineaza cum va fi nunta si isi planuiesc detaliile. Sunt potriviti casatoriei si sunt parinti excelenti. Comunica de fiecare data cu partenerul de viata cu privire la aspectele relatiei, iar atunci cand ceva nu merge se straduiesc sa repare.

CITESTE SI: TE PRICEPI LA AGATAT? 7 REPLICI CARE TREBUIE NEAPARAT EVITATE 

Rac

Personalitatea blanda a Racilor linisteste chiar si cele mai salbatice persoane. Sunt atrasi de oameni aventurosi si vorbareti care sa ii scoata din starile rele pe care le au uneori. Se maturizeaza repede si stiu ce isi doresc de la viata. De aceea sunt potriviti pentru casatorie de la varste tinere. Isi tin partenerul aproape prin gesturi dragute si scot la iveala lucrurile bune dintr-un om.

Fecioara

Fecioarele sun loiale si cred in valorile umane. Crezul nativilor Fecioara este ca pentru fiecare om este un suflet pereche. Se potrivesc cu fiecare tip de om, pentru ca stiu sa inteleaga defectele si calitatile. Insa sunt selectivi cand vine vorba de partenerul de viata si, mai ales, casatorie. Vor sa se simta liberi langa persoana care si-au ales-o si transmit siguranta. Casatoria la varstele 25-30 de ani este potrivita pentru ca pana atunci acumuleaza experienta necesara.

Capricorn

Femeile Capricorn sunt cele mai bune mame si sotii devotate. Casatoria este ca o religie pentru Capricorni si o respecta cu sfintenie. Nativii Capricorn isi iau exemplu parintii si pe baza casniciei lor isi intemeiaza si ei familia. Viseaza la o curte mare cu copii care se joaca zgomotos, iar serile petrecute la masa cu familia. Se pot casatori de tineri pentru ca isi stabilesc principiile si nu sunt persoane schimbatoare. Persoana care si-o aleg ca si partener de viata ramane pentru totdeauna.

CITESTE SI: TU STII CAT DE DES AR TREBUI SA FACA SEX PERSOANELE CASATORITE? 

Pesti

Pestii se ataseaza foarte tare de o persoana, iar atunci cand au norocul de a gasi iubirea vietii totul iese ca in povesti. Mariajul perfect este cel al Pestilor. Armonia din familie este invidiata de toata lumea, iar secretul fericirii nu exista. Pur si simplu sunt fericiti pentru ca sunt impreuna. Nativii Pesti isi pretuiesc partenerul de viata si stiu cum sa-i faca sa se simta special. Nu apeleaza la cadouri scumpe, ci la dovezi zilnice de iubire. Ei singuri aleg sa se casatoreasca de tineri pentru a petrece cat mai mult timp alaturi de persoana iubita.

Sursa text: mireasa-perfecta.ro