Top 5 zodii care vor avea noroc pe plan financiar in 2016

Anul 2016 se apropie cu pasi repezi si de aceea iti vom prezenta zodiile care vor avea noroc pe plan financiar, pentru a afla la ce sa va asteptati pentru urmatoarele luni.
 
BERBEC

Daca in prima parte a anului nu se intampla nimic semnificativ pe plan financiar, cea de-a doua parte ai parte de o serie de succese pe plan profesional care iti rotunjeste veniturile. Reusesti sa te impui la locul de munca, iar valoarea ta nu poate fi contestata, astfel ca o primesti diverse proiecte spre coordonare si o sa incepi sa avansezi pe scara ierarhica. 

TAUR

Dupa o perioada in care nu parea sa se mai intample nimic semnificativ pe plan profesional, ai hotarat sa intorci norocul de partea ta, asa ca te hotarasti sa iti iei soarta in maini. Incepi sa-ti cauti un alt job, iar in acelasi timp decizi sa investesti intr-un proiect personal. Spre sfarsitul anului se va dovedi ca ai luat cele mai bune hotarari, iar economiile tale vor creste considerabil.

RAC

Inca din primele luni ale anului vei culege roadele curajului de care ai dat dovada in ultimul timp si vei primi o suma de bani importanta. Te decizi sa continui investita in proiectele personale, chiar daca in prima faza pare destul de riscant. Spre sfarsitul lui 2016 ai parte de o surpriza remarcabila, dupa ce esti anuntata ca unul dintre proiectele tale urmeaza sa se dezvolte la un nivel ridicat, asa ca vei scapa de problemele financiare. 

BALANTA

Chiar daca inceputul de an nu pare sa va demonstreze ca veti avea noroc pe plan financiar, in cea de-a doua jumatate a lui 2016 veti fi pe val, deoarece veti reusi sa intrati intr-un proiect care va va aduce castiguri intr-un timp foarte scurt. Dai dovada de intuitie si curaj, mai ales ca nu ai parte de sustinerea celor din jur in ceea ce privesc planurile tale profesionale, care te ajuta si din punct de vedere financiar

 

PESTI

Ai noroc in acest an pe plan financiar, inca de la inceput, tinand cont ca primesti o suma importanta de bani pe care credeai ca nu o sa o mai recuperezi. Ai posibilitatea sa incepi o afacere sau sa investesti alaturi de un prieten intr-un proiect indraznet, care se va dovedi de succes spre finalul anului. 

Sursa : perfecte