TOP 5 zodii carora le este menita nefericirea! Ce spun astrele despre cauze?

Nefericirea este poate teama multora. Practic, fericirea este scopul pentru care oamenii se lupta de-a lungul vietii. Totusi, din pricina lunii in care s-au nascut, unii oameni ating mai greu fericirea.

BERBEC
Exista rar momente de declin, dar atunci cand exista, intensitatea este maxima. Atunci cand sunt tristi, berbecii se schimba in polul opus si refuza sa discute despre problemele pe care le au. 

CITESTE SI:CARE SUNT CELE 3 ZODII CARE ISI GASESC JUMATATEA IN 2016

Cum sa combati: Gandeste-te de doua ori inainte sa iei o decizie. Nu uita ca problemele apar pentru ca sunt cautate.

GEMENI
Inactivitatea, monotonia si viata sociala slaba deprima gemenii mai mult decat orice… Odata ce lucrurile revin pe calea cea buna, starea lor se schimba instant. Frustrarile ascunse pentru o vreme indelungata ies de multe ori la suprafata in moduri explozive, ceea ce dauneaza relatiilor cu ceilalti si implicit, activitatii sociale.

Sfat: Nu fugi de probleme si de nemultumirile pe care le ai. Tine piept direct situatiei! Gaseste cea mai buna solutie dupa ce iei o gura larga de aer

SCORPION
Deoarece au o gandire profunda si bazata pe detalii, scorpionii tind sa fie nefericiti din cauza pretentilor prea mari. 

Cum sa scapi: Intareste-ti ambitia si motivatia. Fii detasat de situatii, dar si de persoanele pe care le intalnesti.

VARSATOR
Desi par ca rar sunt nefericiti, ei stiu foarte bine sa ascunda asta. Ce ii frustreaza cel mai tare este atunci cand cei din jurul lor nu ii inteleg. 

Cum sa eviti nefericirea: Accepta ca fiecare este diferit si nu te mai astepta ca toti oamenii sa te placa.

PESTI
Pestii se simt adesea demoralizati, indiferent de seriozitatea motivelor. Sufera in tacere si doar in cazurile extreme impartasesc ce se intampla. Nefericirea lor este de cele mai multe ori cauzata de faptul ca nu lupta pentru ceea ce isi doresc si ajung sa se considere victime ale soartei.

CITESTE SI: TOP 5 CELE MAI ENERVANTE ZODII

Ce sa faci: Priveste lucrurile din exterior. Daca vezi totul intr-o perspectiva pozitiva, totul va lua alta forma.

Sursa:antenastars