Top 5 zodii dependente de sex

Sexul nu mai este de multa vreme un subiect tabu si din ce in ce mai multe intrebari apar cu privire la noi si noi metode de abordare a „problemei” sau a diferitelor tehnici, care ne lasa cu gura cascata.

Fie ca este vorba de metodele traditionale sau de cele mai libertine care starnesc curiozitatea chiar si celor mai inchise minti, putem spune ca sunt 5 zodii care nu se dau in laturi cand vine vorba de orice in legatura cu sexul si se declara de-a dreptul dependente. Ramaneti alaturi de noi pentru a vedea despre cine este vorba!

CITESTE SI: Top 5 zodii care nu sunt facute pentru a fi casnice

 Scorpion
Daca ai ajuns intr-un moment in care duci lipsa de pasiune si nebunie, trebuie sa cauti neaparat un Scorpion. Se spune ca sunt de-a dreptul dezlantuiti cand vine vorba de sex, sunt directi si nu lasa garda jos indiferent de ce partener le-ar iesi in cale. Femeia Scorpion pune mare accent pe stimularea reciproca si pe conexiunea care exista intre voi doi in acel moment, insa, pentru a o determina la mai mult sau pentru a o cuceri, vei avea nevoie de toata artileria grea.

Leu
Pentru a cuceri o femeie nativa a acestei zodii va trebui sa o complimentezi zi si noapte – trebuie sa-i hranesti orgoliul, sa vii cu fel de fel de explicatii si gesturi, sa-i arati de ce o doresti pe ea si nu pe oricine altcineva. Mai exista totusi si alternativa unde este in cautare doar de o aventura si nu pune mare pret pe ce se va intampla dupa aceea. Dependenta ei de sex trebuie alimentata zilnic, astfel se plictiseste grozav.

Berbec
Femeia Berbec emana senzualitate si erotism oriunde ar merge si indiferent de persoanele care ii stau in fata – femei, barbati, indiferent de rang sau de pozitii sociale. Stie ce si cand trebuie sa faca pentru a pune „mana” pe ce i se cuvine de drept fara a sta prea mult la discutii. Apeleaza la toate armele sale cand vede un potential partener ce ar putea sa-i satisfaca orice pofta trupeasca ar avea.

Varsator
Avand in vedere ca nativele acestei zodii poseda un spirit liber si doresc sa se infrupte din toate placerile vietii, sunt dependente si de sex, de adrenalina – urasc rutina, obisnuinta si normalul. Isi vor cauta fel de fel de parteneri pentru a experimenta orice fel de traire. Este o fire deschisa, care nu spune nu, fara a incerca macar o singura data. Daca doresti sa o cuceresti, vei avea foarte mult de munca, deoarece nu crede ca ar fi un barbat interesat de altceva in afara de sex.

CITESTE SI: Top 5 zodii obsedate de aspectul fizic

Balanta
Balantele sunt firi romantice, sensibile ce nu se lasa pana nu descopera tot ceea ce considera de cuviinta si pana nu cunosc toate „tainele” sexului pentru ca atunci cand va veni momentul si va avea o relatie stabila sa stie cum sa pastreze partenerul alaturi. Este o persoana senzuala, puternica si sigura pe sine, care face multe victime din momentul in care intra intr-o incapere.

 Sursa:yve