TOP 5 ZODII INCOMPATIBILE in CUPLU

Unele persoane trebuie iubite de la distanta pentru ca prezenta lor nu aduce nimic pozitiv. in relatiile de iubire avem tendinta de a trece cu vederea aspectele negative ale partenerului de viata doar pentru a nu isca certuri.

Sau observam nereguli de la inceput, dar ne lasam dusi de val pentru ca ne simtim singuri si vulnerabili.

Incompatibilitatea in cuplu nu e cauzata neaparat de cele doua persoane implicate in relatie. Vine natural, o data cu trasaturile celor doi. in primul rand exista nepotriviri de personalitate, unul e vulnerabil celalalt profita, unul e incapatanat, iar celalalt e dificil, iar in al doilea rand pot fi nepotriviri de gusturi muzicale, culinare, sentimentale, sexuale etc. Cel mai bine este sa cautam o persoana potrivita caracterului nostru si dupa tiparele noastre umane.

Gemeni – Varsator
Caracterul deschis al Gemenilor este considerat deranjant pentru Varsatori. Mereu cu intrebari obositoare de pus si concluzii de tras, Gemenii cauta relatii incitante, care sa ii provoace. Varsatorii dau semne ca le-ar putea face fata, dar o data ce ajung sa se cunoasca mai bine, iese un adevarat dezastru. Varsatorii se lauda cu ce nu au, vor sa lase impresia ca nimic nu le poate sta in cale si vin cu idei bune pe care nu le pun niciodata in aplicare. Varsatorii retin Gemenii din explorarea vietii.

CITESTE SI: FRICILE ASCUNSE ale BARBATILOR cand fac SEX

Rac – Fecioara
O relatie daunatoare intre cei doi. inceputul e promitator, dar se distruge treptat. Nativii Fecioara sunt plini de surprize si nu sunt demni de incredere. Desi spun in gura mare ca iubesc, demonstreaza contrariul. Vor profita de naivitatea Racilor si ii vor trata ca pe o optiune. Racii, pe de alta parte nu pun prea multe intrebari si merg pe principiul ca ce nu stiu nu ii afecteaza. Nu exista comunicare in relatie si nu isi dau interesul sa fie bine. Fiecare asteapta ca celalalt sa faca primul pas.

Pesti – Balanta
Pestii au impresia ca nimeni nu este bun pentru ei. Gasesc in fiecare persoana defecte si nu apreciaza gesturile dragute. Relatia amoroasa cu Balantele practic nu exista. Le folosesc drept ustensile si le cauta doar cand au nevoie de ele. Balantele se conformeaza oricarei relatii de frica sa nu ramana singure. O data ce s-au obisnuit cu situatia pot continua astfel la nesfarsit.

Scorpion- Leu
Dorinta de dominare a Scorpionilor nu face fata Leilor. Cu un caracter impunator si dificil, Leii sunt in stare sa doboare orice comportament. Scorpionii vad in alte persoane ceea ce nu vor ajunge ei insisi niciodata si nu isi castiga iubirea, ci si-o impun. Leii refuza situatiile complicate si cauta persoane sensibile, care sa le faca fata caracterului dificil.

CITESTE SI: De ce este mai INTERESANTA AMANTA decat SOTIA?

Taur – Balanta
Taurului ii place sa minta, dar o face prost. Privirea ii fuge, transpira, isi misca buzele involuntar, iar Balantele sunt un detector bun de minciuni. Nu arata ca au sesizat minciuna, ci asteapta momentul potrivit pentru a intoarce raul. Este o relatie ca la vanatoare, cine injunghie primul ramane in viata. in final raman amandoi raniti, iar cand se reintalnesc se lasa cu scandal.

Sursa www.lyla.ro