TOP 5 ZODII MASCULINE cu cele mai multe DEFECTE

Chiar daca se duc la sala, conduc o masina scumpa, ori au o cariera de succes, barbatii nu sunt deloc lipsiti de defecte. Care sunt reprezentantii sexului puternic ce au cele mai multe minusuri, aflati in cele ce urmeaza.

5 zodii masculine cu cele mai multe defecte:

1. Scorpion. Barbat fatal, acest nativ este posesiv, foarte gelos si razbunator, iar asta il situeaza in fruntea clasametului negativ. Pe langa faptul ca isi va impune cu orice pret propriile dorinte, comunicarea cu un Scorpion este aproape imposibila si de multe ori s-ar putea sa fiti invinovatite de acesti nativi pentru propriile lor greseli.

2. Berbec. Acest nativ se afla pe locul doi in clasament, asta din cauza lipsei de politete de care da dovada, mai ales in fata reprezentantelor sexului frumos. Au obiceiul de a da nastere unor numeroase controverse, asta si pentru ca nu prea obisnuiesc sa gandeasca inainte de a actiona. Egoisti de fel, Berbecii nu vor recunoaste in veci asta si vor incerca mereu sa-si ascunda greselile, in loc sa si le recunoasca.

CITESTE SI: TOPUL ZODIILOR OBSEDATE DE CONTROL

3.Capricorn. Cu mare lipici la femei, Capricornii sunt nativi ce atrag prin independenta si curajul lor. Cu toate astea, aceste (aparente) calitati ascund un caracter impunator si o incapatanare greu de domolit. Pentru ca au obiceiul de a pune cariera pe primul loc, lasa in urma tristete si regret din partea celor care visau la o relatie cu un Capricorn.

4. Pesti. Intuitia acestor nativi poate sa devina un defect major atunci cand au impresia ca toata lumea este impotriva lor. Cele care au o relatie cun un astfel de barbat vor fi nevoite sa se obisnuiasca cu suspiciunea lui, chiar daca nu au gresit cu nimic. in plus, Pestii vor fi mereu nemultumiti de partenerele lor, fara a se uita intai in oglinda.

CITESTE SI: PARTENERUL TAU ESTE GELOS? AFLA CARE SUNT CELE MAI GELOASE ZODII

5. Sagetator. Sunt cei mai buni prieteni pe care-i poti avea, dar la capitolul relatii sunt destul de dificili. Pentru ca nu vor sa fie constransi, Scorpionilor le place sa fie libertini, iar o legatura stabila ii va incomoda. Sa nu te mire, deci, daca te vei trezi cu iubitul tau pe strada, in timp ce saruta o alta femeie.

Sursa www.perfecte.ro