Top 5 zodii obsedate de aspectul fizic

Avand in vedere ca ceea ce prezentam celor din jur, „vinde”, iar parerea lor este influentata in prima faza strict de ceea ce vad in fata ochilor, incercam prin toate metodele si facem tot ce ne sta in putinta pentru a arata cat mai bine.

Toate stradaniile noastre se pot afla in limitele normale sau putem exagera de-a binelea ducand totul la extreme, pana ajungem sa uitam de unde am pornit cu toate acestea.

CITESTE SI: Cele mai proaste combinatii de zodii. Cu cine sa nu te cuplezi

Ei bine, doar 5 zodii sunt total obsedate de aspectul fizic si, daca v-am facut curiosi, va invitam sa ramaneti alaturi de noi pentru a vedea despre cine este vorba.

Leu

Fatarnicia se afla in topul defectelor unui astfel de native, deoarece nu poate accepta ca altcineva ar putea fi mai inteligent decat el sau ar putea arata mai bine. Incearca sa impresioneze prin cele mai scumpe haine, accesorii si tratamente, chiar daca fizic nu sunt cei mai frumosi oameni. Nu toti se pot imprieteni cu astfel de oameni, de asta ii vei vedea alaturi de 2-3 amici care sunt asemeni lui. Exagereaza cu orice, doar pentru a-si hrani orgoliul.

 Scorpion

De superficialitatea unui Scorpion suntem siguri ca ati auzit – nu prea pun ei mare accent pe modul in care arata (deorece sunt cam delasatori cand vine vorba de miscare), ci incearca pe cat posibil sa se „vanda” cat mai bine. Aparentele sunt foarte importante pentru ei si mizeaza ca si pentru ceilalti, atunci cand isi cumpara tot felul de articole pe care nu le-ai mai vazut la nimeni. Este unic, original si isi doreste sa ramana asa.

 Capricorn

Avand in vedere ca acesti nativi au mare succes in afaceri si fac sume frumusele de bani din nimic, isi permit sa se rasfete cu tot ce este mai bun. Sunt firi extrem de hotarate si atunci cand isi doresc ceva, nu se lasa pana nu obtin, indiferent de costuri sau compromisuri. Sunt acele persoane ce ies in evidenta la orice tip de eveniment, prin buze, sani, fund sau vestimentatie iesita din comun.

 Taur

O alta fire puternica ce alearga toata viata dupa un confort si o viata linistita. Ce nu stiati, probabil, este faptul ca, pentru ei, modul in care arata spune foarte multe despre caracter si dau la o parte persoane bune din simplul motiv ca prima impresie nu a fost una tocmai reusita. Spre deosebire de celelalte zodii, Taurii vor cauta sa se ingrijeasca mai mult de corp decat de modul de prezentare al acestuia.

CITESTE SI:NU se lipeste niciun LEU de ele! CINCI ZODII cu GHINION LA BANI 

Gemeni

Si nu in ultimul rand, Gemenii – nativii cei mai comunicativi, sociabili, care nu pot trai intre patru pereti, care simt mereu nevoia de a se reinventa si care nu lasa sa se vada trecerea anilor pe chipul lor. Intotdeauna vor fi in pas cu moda, deoarece le place mult prea mult viata si doresc sa aiba in jur numai persoane tinere, aceste fiind cea mai buna metoda de a le atrage. Orice ar face, doreste sa se simta perfect in pielea lui.

 Sursa:yve