TOP 6 ACTORI PITICI cu SOTII SUPER SEXY

Nanismul este o boala ca oricare alta si nu poate sta in calea iubirii adevarate. Mai multi actori celebri de la Hollywood sufera de nanism si, desi sunt pitici, au sotii sau iubite de inaltime obisnuita. Vezi care sunt cei 6 norocosi actori pitici cu sotii super sexy si inalte.

Peter Dinklage si Erica Schmidt

 Pe el il stim foarte bine din serialul de succes Urzeala Tronurilor (Game of Thrones), unde il joaca pe simpaticul Imp, lordul Tyrion Lannister. Desi rolurile sale au fost de pitici frustrati si neintelesi intr-o lume mare, Dinklage are un mariaj reusit cu frumoasa Erica Schmidt, regizor de teatru. Din 2011, cei doi au o fetita impreuna.

Verne Troyer si Genevieve Gallen

Verne Troyer a devenit celebru in comedia Austin Powers si masoara doar 81 cm inaltime. Asta nu a oprit-o pe fostul iepuras Playboy Genevieve Gallen sa-l ia de barbat. Cum este foarte bogat, Troyer sparge averea pe sotia inalta si frumoasa, pe petreceri salbatice si pe procese in care este acuzat de tot felul de rautati pe care le-a facut la betie.

Herve Villechaize si Camille Hagen

El a devenit celebru drept piticul din filmul cu James Bond “The man with the golden gun”, din 1974. Desi avea doar 1,19 m inaltime si mai multe probleme de sanatate cauzate de nanism, francezul a luat de nevasta o superba actrita pe nume Camille Hagen. A avut o relatie lunga si cu Kathy Self, o alta actrita frumoasa, care l-a si gasit in 1993, dupa ce s-a sinucis cu o arma de foc din cauza depresiei si a alcoolismului.

Gary Coleman si  Shannon Price

Viata lui Coleman a fost una foarte zbuciumata. Desi in copilarie a avut mare succes in seriale si comedii, ca adult, a avut numai probleme.

In 2007 s-a casatorit cu Shannon Price, care fusese angajata ca figurant intr-un film al sau. Desi au divortat in 2008, cei doi au ramas buni prieteni si au continuat sa locuiasca impreuna, pâna la moartea lui prematura, in urma unui accident stupid (a cazut pe scari in casa si si-a spart capul) din 2010.

Danny Woodburn si  Amy Buchwald

Cunoscut din serialul Seinfeld, unde juca rolul unui bun prieten al lui Kramer si din filmul Familia Flintstone,  Danny Woodburn s-a casatorit cu Amy Buchwald. Cei doi sunt foarte fericiti impreuna, desi sotia lui este cu doua capete mai inalta decât el.

Jason “Wee Man” Acuna si toate iubitele lui

Pe Jason “Wee Man” Acuna il stim din seria Jackass, unde avea talentul sa distruga obiecte, sa sparga lucruri si sa dezlantuie haosul ca un pitic furios.
In viata reala, actorul de 40 de ani este la fel de rau si haotic ca personajul pe care il interpreteaza. Pentru ca nu duce o viata linistita, nici nu s-a casatorit vreodata, dar face in ciuda naturii cu multe femei frumoase si sexy.

Sursa unica