TOP 6 artisti care au facut marca inregistrata cele mai DUBIOASE chestii posibile

Celebritatilor le place sa-si asocieze numele cu diferite lucruri. Unele lanseaza linii vestimentare, parfumuri, bijuterii sau aleg sa-si puna amprenta pe cele mai ciudate lucruri. Artistii de mai jos s-au gandit ce ar putea sa faca marca inregistrata. Si s-au gandit… si s-au gandit…

Taylor Swift a facut demersurile legale pentru a transforma in marca inregistrata titlul piesei ”Black Space” si anul 1989, care reprezinta titlul ultimului album al cantaretei. 

Paris Hilton a branduit fraza ”That’s hot”, pe care a folosit-o de foarte multe ori in timp ce filma pentru reality show-ul ”The Simple Life”.

50 Cent si-a inregistrat numele de scena. Rapper-ul chiar a dat in judecata un fast food pentru ca folosea pretul de 50 de centi la meniuri.

Beyonce si Jay-Z au facut marca inregistrata numele fetitei lor, Blue Ivy Carter, la doar cateva zile dupa ce micuta a venit pe lume.

Pharrell Williams si Will.I.Am au avut o adevarata disputa. Pharrell a incercat sa inregistreze pe firma lui expresia ”I Am Other”. Acest lucru l-a scandalizat pe Will.I.Am, care inregistrase deja ”I.Am.Symbolic” si i s-a parut ca expresiile ar putea fi usor confundate.

Sursa:zutv