Top 6 cei mai violenti barbati ai zodiacului. Afla pe cine sa eviti!

Nativul din Sagetator este mai mult agresiv verbal, insa nu va avea remuscari nici daca are altfel de porniri.

 1. Berbec

Nativul din aceasta zodie ocupa primul loc in acest top pe drept merit. Este cel mai agresiv reprezentant al zodiacului, si culmea, se mai si mandreste cu asta! Considera ca bataia este rupta din rai si mai adauga si jigniri la adresa ta. Reactioneaza impulsiv, insa regretele nu mai au nicio valoare.

CITESTE SI: Cum sa mentii pasiunea in relatie, in functie de zodia lui

2. Taur

Nativul din aceasta zodie cedeaza rar, dar cand o face devine destul de violent. Se crede foarte important in excesele lui de furie si vrea sa bage spaima in tine, insa nu te va face decat sa il privesti ca pe un nebun. Comportamentul lui nu trebuie tolerat nicio clipa!

3. Sagetator

Acest nativ este mai mult violent verbal, insa nu va da inapoi nici daca are altfel de porniri. Se intampla doar cand se aduna prea multe, pentru ca acest barbat nu comunica deschis si acumuleaza frustrari. Desi este doar vina lui, poate fi agresiv fizic din cauza ca se simte prost si slab in fata ta!

4. Fecioara

Acest nativ este foarte violent verbal, si foarte rar exista cate un reprezentant care este agresiv si fizic. Este destul de impulsiv, cedeaza usor si vrea sa scape de tot raul pe care l-a acumulat in el, insa nu se gandeste si la cei din jur. Bataia poate incepe de la o simpla joaca, daca il calci pe coada si nu stii cand sa te opresti.

5. Leu

Nativul din zodia Leului este agresiv din cauza unei educatii proaste, altfel acesta te poate lucra psihic la un nivel mult mai inalt. In ambele situatii, relatia dintre voi nu are cum sa nu se degradeze si ai face bine sa fugi de el daca face pe durul mai ales atunci cand aveti companie. Pentru el imaginea conteaza mai mult decat persoanele care il iubesc!

CITESTE SI: Uite ce obiceiuri proaste are partenerul tau in functie de zodie! Vezi cum reactioneaza in anumite momente!

 6. Varsator

Indiferent de motive, nu accepta un comportament violent din partea nimanui, insa mai ales fii atenta cu Varsatorul care are deja unele porniri de acest gen. Daca ceva nu iese cum vrea el, exista riscul sa nu conteze ca da cu pumnul atat timp cand ajunge unde si-a dorit. Pune-l la punct de cum vezi ca se indreapta intr-acolo!

 

Sursa:eva