TOP 6 ZODII IN CARE SA NU AI NICIODATA INCREDERE

Nu doar intuitia iti poate spune in cine ar trebui sa ai incredere si pe cine ar trebui sa eviti, ci si astrele iti pot da indicia importante despre asta. Vezi un top 6 al zodiilor in care nu ar trebui sa crezi niciodata. 

1. Balanta

Nativul acestei zodii pare un om corect, insa este atat de nehotarat, incat trebuie deseori sa minta, pentru a iesi din incurcaturile in care se baga singur. Nu are niciun moment intentia sa minta, dar ii este prea frica sa nu ii dezamageasca pe ceilalti si inventeaza tot felul de scuze si povesti.

2. Gemeni

Oamenii nascuti in zodia Gemeni sunt foarte inteligenti si au intotdeauna tendinta de a-i manipula pe ceilalti. Pentru asta, sunt capabili sa spuna orice si sa faca promisiuni pe care nu au nicio intentie sa le tina. Nu prea ai cum sa il prinzi pe nativul Gemeni cu minciuna, asa ca incearca sa nu te bazezi niciodata pe el si sa nu lasi garda jos.

3. Leu

Nu ai cum sa iti mentii o imagine de star spunand numai adevarul! Cum ar fi sa recunoasca Leul ca a intarziat pentru ca a trebuit sa stea la coada la paine sau ca poarta aceleasi haine pentru ca nu are altele curate? Nu, el o sa-ti spuna ca a intarziat pentru ca e nevoie de timp ca sa arati fabulous sau ca e imbracat la fel pentru ca a avut o noapte nebuna si nu a mai ajuns acasa. Desi minciunile lui sunt nevinovate si nu le-ar spune niciodata in situatii grave, ii place atat de mult sa para ce nu e, incat isi merita locul in topul mincinosilor!

4. Pesti

Nativul acestei zodii minte cu usurinta, mai ales daca nu te place! Este capabil sa iti spuna orice doar ca sa se joace cu mintea ta si sa rada pe seama ta. Pentru ca sunt atat de priceputi la omis adevarul, recunosc de la o posta alti mincinosi. Nu vor ascunde, insa, nimic de oamenii dragi lor, oricat i-ar costa!

5. Rac

Racul nu minte in mod normal, insa cand cei dragi lui sunt in pericol, este capabil sa spuna orice, indiferent de consecinte! Ai mare grija sa nu fii prinsa in minciunile lui, pentru ca de cele mai multe ori, rezultatele sunt dezastruoase!

6. Capricorn

Persoanele nascute in aceasta zodie au un singur scop: sa reuseasca! Pentru asta, sunt dispuse sa spuna orice! Sunt foarte priceputi la manipulare si la realizat scenarii care sa le serveasca scopurilor proprii. Nu le pasa daca ceilalti au de suferit, sunt un sloi de gheata si nu ii impresioneaza nimic. Dorinta lor cea mai mare este sa reuseasca facand totul bine, dar daca apar obstacole si sunt nevoiti sa minta, nu vor avea nicio problema sa faca asta.

 Sursa: unica