TOP 6 ZODII PUSE PE SCANDAL

Furia este o stare pe care cu greu o putem manageria, atunci cand suntem provocati ori cand suntem loviti acolo unde doare mai tare. Semnul sub care te-ai nascut iti influenteaza reactiile. Tocmai de aceea exista zodii care ies mai putin sifonate din conflicte si altele care sunt mereu puse pe scandal si reactioneaza urat atunci cand sunt provocate.

1.Pesti

Pestii sunt de obicei tacuti, dar si extrem de sensibili. Sensibilitatea lor ii face in acelasi timp si extrem de irascibili si cu greu suporta vreo critica din partea cuiva. Numai cand aude ca i se face observatie, reprezentantul acestui semn zodiacal sare ca ars si face caz din nimic. Mai mult, te tine minte si atunci cand gresesti, imediat te sanctioneaza. Motiv pentru care Pestii au parte de conflicte aproape in fiecare zi.

CITESTE SI:CEA MAI MUNCITOARE ZODIE

2.Berbec

Zodia ta se afla sub semnul focului. Gasesti motiv de scandal cam din orice si nu-ti trebuie mult pana te aprinzi si incepi sa tuni si sa fulgeri. Este semnul zodiacal cel mai predispus la certuri si cu cele mai frecvente iesiri violente. Berbecul este considerat imaturul zodiacului, fiind cel mai imatur dintre toti, de aceea de comporti ca un copil rasfatat.

3.Scorpionul

Desi este un semn de apa, Scorpionul poate trece cu usurinta si drept o zodie de foc, din cauza comportamentului intempestiv. Este un semn guvernat de Marte, zeul Razboiului, si de Pluto (Zeul Controlului) si cauta sa starneasca certuri cu orice pret, doar de dragul de a demonstra cat de bine poate face fata unui conflict. Sunt oportunisti si exploateaza orice situatie. De asemenea, nu sunt adeptii principiului ”Uita si iarta!”. Daca te-ai pus rau cu un Scorpion, acesta te va tine minte toata viata.

4.Fecioara

Semnele de pamant, din care face parte si Fecioara, nu cauta motive pentru a isca o discutie. Insa Fecioara isi iese repede din fire atunci cand este gresit inteleasa. Ceea ce se intampla destul de des. Iar cand explodeaza, crizele pe care le face o Fecioara le depasesc in intensitate pana si pe cele ale Berbecului.

5.Sagetatorul

Este un semn pozitiv, insa este extrem de insensibil atunci cand cei din jurul sau au o problema. Isi spune cu aceasi raceala parerea, chiar daca nu sunt intrebati, lucru care ii scot din sarite pe cei vizati de criticile sagetatorului. Asadar, acest semn se angreneaza fara sa vrea intr-un conflict. Pusi in fata unei asemenea situatii, se enerveaza atat de tare, incat se blocheaza si nici macar nu stiu cum sa reactioneze.

CITESTE SI:CELE MAI ASCUNSE DORINTE ALE ZODIILOR

6.Capricornul

Este cel mai serios semn din zodiac si, desi este semn de pamant, adica predispus sensibilitatii feminine, Capricornul are mai degraba trasaturi masculine in comportament. Este practic, aplicat si la fel de insensibil precum Sagetatorul, iar sursa conflcitelor sale este foarte asemanatoare cu a acestuia din urma. Lipsa de sensibilitate si seriozitatea il fac greu de ”digerat”, iar cei care nu-l suporta il pot provoca foarte usor. Si atunci cand este lovit sub centura, Capricornul face o criza atat de violenta incat nici prietenii sai nu-l mai recunosc.

 Sursa:unica