Top 7 cele mai zgarcite zodii – Taurii sunt primii in top

Zodiacul poate spune foarte multe despre personalitatea noastra, despre caracteristicile noastre si despre cum ne comportam in general. Nimanui nu ii face placere sa fie in preajma unei persoane zgarcite. Este iritant sa traiesti langa un om care mereu strange punga, de frica sa nu ramana fara. Vestea buna este ca nu toti oamenii sunt asa. Sunt unele zodii mai predispuse la acest comportament, iar altele, nu.

Taur

Taurul este una dintre cele mai zgarcite zodii tocmai pentru ca pe el il intereseaza doar bunastarea sa. Principalul scop in viata pentru un Taur este sa isi creeze un mediu ambinant si confortabil pentru el si pentru cei pe care ii iubeste. Nu se gandeste la cei din jur, ci doar la el, fapt pentru care tinde sa se suprasolicite, incercand sa atinga scopuri cat mai inalte. Daca este vorba sa puna niste bani deoparte pentru el, nu ii este teama sa se murdareasca pe maini.

CITESTE SI:Afla de cate ori o sa iubesti in viata in functie de zodie

Fecioara

Oamenii din zona Fecioarei au nevoie de independenta financiara. Ei se bazeaza pe lucrurile materiale si nu pe povesti, fapt pentru care muncesc fizic pentru a obtine tot ceea ce isi doresc. Vor doar sa faca totul perfect, sa fie eficienti, rapizi si sa aiba castiguri mari, iar pentru asta nu se asteapta sa fie in centrul atentiei, fiind constienti ca luminile reflectoarelor ii vor face sa incetineasca acest proces al muncii. Oricum, Fecioara nu exagereaza cu munca, dar este firesc sa fie oarecum rezervata legat de rezultatele ei, mai ales cand munceste cu zvac si daruire.

Capricorn

Capricornul este ambitios, istet si prefera sa castige tot ce are prin forte proprii. Este descurcaret si capabil de orice compromis, fapt pentru care este si zgarcit. Acesti nativi nu asteapta sa le cada norocul din cer, ci lupta sa si-l construiasca singuri. Sunt foarte nemultumiti de ceea ce reusesc sa realizeze, avand mereu impresia ca nu este suficient ceea ce fac. Sunt perfectionisti si au adesea tendinta sa ii desconsidere pe cei care fac mai putin decat ei.

Gemeni

Gemenii, in general, nu tin cont de cat cheltuie, ba chiar au tendinta sa iti faca toate poftele, sa te rasfete si sa-ti ofere tot ce iti doresti. Problema intervine atunci cand exagerezi. Cand intreci masura, devin extrem de zgarciti. Secretul, pentru acesti oameni, este sa le ceri treptat ceea ce vrei, incet, dar sigur. Nu le poti cere din prima o vacanta exotica pe o insula sau alte lucruri extravagante, pentru ca nu ti le vor oferi, cu singuranta.

Leu

Leul este foarte zgarcit. Desi are foarte multe lucruri, chiar in exces, isi permite tot luxul pe care il vrea, el uraste sa ofere si altora. In cazul in care ofera, va astepta mereu la schimb ceva. Astfel, el devine un fel de sclav a averii pe care o poseda. Nimic nu il supara mai tare decat sa ii stirbesti acest patrimoniu muncit cu greu.

Rac

Pe cat de darnici ar vrea sa fie Racii, pe atat de zgarciti sunt. Ei nu se pot abtine din a cheltui putin, ba chiar prefera sa dea sume foarte mici pe lucruri care nu sunt de calitate, tocmai pentru ca sunt foarte zgarciti. La Rac totul are un pret, banii fiind foarte importanti. Este usor complexat si poate naste dispute foarte mari, fapt care il face sa fie zgarcit si la vorbe, dar si financiar, cu persoanele pe care nu le agreeaza.

CITESTE SI: Iti vor face zile fripte! Cei mai GELOSI barbati in fuctie de zodie

Scorpion

Scorpionii sunt foarte economi. Ei strang orice banut, economisesc pentru ei si pentru cei apropiati. Chiar daca au stranse sume foarte importante, tot vor sustine ca nu au bani. Agonisesc pentru vremuri grele, totusi daca este vorba de lucruri urgente sau grave, intotdeauna iti vor sari in ajutor privind partea financiara. In orice caz, nu cumva sa te comporti avar cu un om Scorpion, pentru ca pe ei ii deranjeaza grozav acest lucru.

 Sursa:yve