DACA NU STIAI DEJA NOTEAZA! MOMENTELE in care trebuie NEAPARAT sa TI-O TRAGI

Poti sa te bucuri de sex aproape in orice moment al zilei. Atata timp cat gasesti un loc intim unde sa fii doar tu cu partenerul, nu ai nevoie de nicio scuza suplimentara, dar se pare ca anumite momente pot fi chiar mai bune decat altele pentru a face sex.

Inainte de o sedinta importanta

Cercetarile arata ca sexul te ajuta sa te calmezi, sa iti aduni ideile, scade tensiunea arteriala si reduce stresul. Unele studii releva chiar ca persoanele care au facut sex inaintea unei prezentari importante s-au descurcat mult mai bine la sustinerea ideilor.

CITESTE SI5 SEMNALE EROTICE PE CARE LE TRANSMITI FARA SA VREI

Dimineata

Serios, corpul tau a fost facut pentru a face sex dimineata.  Nu doar ca nivelul de testosteron si de energie sunt mai ridicate atunci, dar cresterea nivelului de oxitocina iti vor da energie pe tot parcursul zilei, in timp ce endorfinele iti stimuleaza starea de spirit. Nu este o modalitate rea de a incepe ziua, nu?

Cand te simti un pic racita

Poate parea contraintuitiv, dar cercetatorii au descoperit ca sexul are rolul de a stimula, de fapt, sistemul imunitar. Bine, poate nu ai chef sa va giugiuliti exact in momentul in care arzi de febra, dar poti lua asta in calcul ca un mod de pregatire pentru sezonul gripelor.

Ziua 14 din ciclul tau

Un studiu recent a constatat ca in a 14 a zi a ciclului menstrual clitorisul creste cu pana la 20%. In traducere: este mult mai posibil sa ai un orgasm de vis in acea zi particulara. Aceasta este cu aproximatie ziua in care are loc ovulatia, deci e normal ca trupul tau sa fie mai pregatit de actiune.

Dupa un antrenament

Profita de perioada  post-antrenament si te vei bucura de o partida de sex nebun.  In timpul exercitiilor, corpul tau se transforma intr-o mare pompa de testosteron, asa ca dorinta de a face sex va fi chiar mai mare, dupa ce ai transpirat o ora la sala.

CITESTE SI: TOP CEI MAI FUSTANGII BARBATI AI ZODIACULUI. AFLA DE CINE SA TE FERESTI!

Dupa o zi proasta

Vrei sa uiti de stres, dupa o zi grea la birou? Sexul ar putea fi o alegere mai sanatoasa, fata de o prajitura cu ciocolata.  In plus, eliberarea de tensiune si frustrare in pat poate face ca partida sa fie mult mai pasionala. Atata timp cat partenerul tau nu este sursa furiei tale, sexul la nervi poate fi extrem de incitant.

Cand ai facut ceva infricosator

Unul dintre cele mai bune momente pentru a face sex este imediat dupa o experienta antrenanta, fie ca este vorba de dat cu roller coaster, de un prim curs de echitatie sau chiar de un film horror. Cand adrenalina te cuprinde, corpul tau este deja intr-o stare de excitare, asa ca o partida de sex se poate transforma intr-o experienta unica.

Sursa text: click!