Top 7 zodii care se indragostesc repede – afla cum sa le seduci

Poate ca ati auzit si voi de conceptul de dragoste la prima vedere, dar nu toti ati trait-o pe propria piele. Unii poate ca nici nu cred in acest concept. Zodia are o influenta relativ mare in acest subiect. Oamenii se indragostesc in functie de zodie foarte des. De aceea, foarte multe zodii nu sunt compatibile, pe cand altele se potrivesc perfect.

Berbec

Pentru Berbec este suficient sa ii intuiesti dorintele, iar relatia voastra va fi una foarte intensa si pasionala. Practic, acesti oameni se indragostesc foarte repede cat ii tii in prinza in permanenta. Ei trebuie sa se simta inspirati si fericiti intr-o relatie de iubire. Pentru Berbec totul trebuie sa apara sub forma unui joc, iar daca esti inventiva si indrazneata, il poti face al tau pe viata.

CITESTE SI: Top 5 zodii incompatibile in cuplu

Taur

Taurul este una dintre cele mai senzuale, romantice si placute zodii. Hraneste-l cu mancare delicioasa, aprinde lumanari parfumate, pune muzica in surdina si inconjoara-l cu frumusete. Astfel, iti va manca din palma. De fapt, Taurul nu este atat de romantic, ceea ce ar trebui sa fie foarte usor pentru tine. Poti ajunge la inima lui foarte usor.

Gemeni

Gemenii sunt mai greu de cucerit pentru ca ei nu isi iau angajamente foarte usor. Energia lor se schimba foarte repede. Ei au nevoie de libertate. Nu vor sa se simta obositi intr-o relatie, fapt pentru care schimba partenerii foarte des. Trebuie sa ii mentii atenti si sa ii faci sa te vrea in viata lor, dar fara sa devii crizata sau insistenta. Daca le poti oferi cata libertate au nevoie, totul va reusi.

Rac

Nimic nu ii face pe Raci sa se simta mai plini de viata decat o relatie. Ei traiesc pentru a iubi. Se indragostesc foarte usor. Sunt capabili insa sa lase o relatie veche pentru una noua daca nu li se indeplinesc nevoile. Tu trebuie sa gasesti o cale de satisfactie pentru amandoi pentru ca relatia sa functioneze perfect.

Leu

Leii au nevoie de foarte multa atentie. Ei sunt generosi, calzi si iubesc sa faca tot ceea ce pot intr-o relatie pentru ca partenerul sa fie fericit. Un Leu indragostit poate fi foarte indragostit si generos sau o bestie geloasa. Trebuie sa il inspiri si sa fii convinsa ca esti capabila sa ii fii o muza pe masura sa. Tot ce vor este sa fie admirati, sa nu piarda niciodata, sa fie cei mai buni, sa fie adorati si sa se roteasca totul in jurul lor.

Fecioara

Fecioarele aleg cu foarte mare grija cand vine vorba de iubire. Daca esti atras de o Fecioara, trebuie sa fii sigur de ce ii poti oferi, sa fii convins de calitatile pe care le detii si sa le atragi atentia astfel incat sa iti acorde si o a doua intalnire. Va trebui sa faci tu prima miscare in relatia voastra pentru ca ele sunt usor orgolioase si nu te vor aborda.

CITESTE SI: Ce hobby-uri are fiecare zodie in parte

Balanta

Pentru a atrage aceasta zodie in viata ta, trebuie sa stii ce prefera. Ea poate fi mai rafinata sau mai grosolana. Balantelor le ia foarte mult timp sa ia o decizie, chiar si cand este vorba sa aleaga intre a iesi cu prietenii sau a sta acasa la un film. Deci, pentru a cuceri o Balanta, esential este sa intuiesti ceea ce isi doreste, altfel va porni o cearta groaznica.

 

 Sursa:yve