TOP 8 alte lucruri care sunt mai periculoase decat fumatul!

Multi considera ca legea anti-fumat ar mai fi putut astepta, in Romania fiind lucruri mult mai importante care ar fi trebuit rezolvate si care sa fie o prioritate pentru politicienii nostri.

Am realizat o lista de doar opt lucruri care pot fi mai periculoase decat fumatul si pentru care ar trebui luate masuri, pe viitor:
 
 1.Alcoolul. Da, cate crime sau violente ati auzit ca s-au intamplat pentru ca a fumat mai mult de cinci tigari?
 
 2.E-urile. Ele sunt peste tot, in carne, in eugenii, in chips-uri, in cremvursti, in orice aliment si cu timpul aceste substante chimice pot duce la cancer. Nu sunt interzise.
 
 3.Manelele. Se consuma la greu in spatii inchise si sunt extrem de nocive intelectului si dezvoltarii personale. 

4.Spitalele romanesti. Cum asa? Spitalele din Romania sunt cele mai periculoase, pentru ca puteti lua oricand alti virusi desi nu ar trebui sa se intample acest lucru.
 
5.Excesul de sare, zahar si grasimi. Da, e foarte periculos, doar de aceea apare acest avertisment peste tot la televiziuni.
 
6.Coruptia. Stim deja de ce coruptia este mult mai periculoasa decat fumatul.
 
7.Birocratia. De ce si birocratia? Pentru ca pierdem mai mult timp din viata incercand sa ne platim taxele decat orice alta tara din lume. Iar birocratia da ocazia coruptiei sa se dezvolte.
 
8.Nesimtirea si incompetenta. Da, aceste atribute sunt mult mai periculoase decat consumul de tutun si pot genera mult mai multe victime si rau in lume.

Sursa:zutv