Top 8 cele mai scumpe CASATORII din toate timpurile

Cateva cupluri au ales sa cheltuiasca sume exorbitante pentru organizarea nuntii. Nimic nu a fost lasat la voia intamplarii, iar cheltuielele totale au atins la valori ametitoare. In ciuda acestor extravagante, unele mariaje nu au rezistat, destramandu-se dupa doar 1 an.

 Elizabeth Hurley si Arun Nayar

Cei doi s-au casatorit in 2007 si au organizat doua ceremonii. Prima intr-un castel englezesc, iar a doua s-a desfasurat in India, tara natala a mirelui. Aceasta nunta i-a costat pe cei doi 1,75 milioane de euro.

 

Paul McCarney si Heather Mills

La 4 ani, dupa ce Paul McCartney a pierdut-o pe Linda, mama copiilor sai, care a murit din cauza unui cancer de san, artistul s-a hotarat sa-si refaca viata. A ales-o pe Heather, fost manechin, iar pentru ceremonie cuplul a cheltuit enorma suma de 2,4 milioane de euro. Aceasta nu a fost nimic in comparatie cu suma pe care Sir Paul McCartney o scotea din buzunar in 2007 pentru a divorta de Heather: aproximativ 25 de milioane de lire sterline.

 

Chelsea Clinton si Marc Mezvinsky

Chelsea, fiica fostului presedinte american Bill Clinton, s-a casatorit in 2010 cu Marc, un prieten din copilarie. Nunta a fost una extrem de opulenta, cheltuielile totale ridicandu-se la 3,4 milioane de euro.

 

Elizabeth Taylor si Larry Fortensky

Cea de-a 8-a casatorie a lui Elizabeth Taylor a fost organizata la Neverland, ferma bunului ei prieten, Michael Jackson. Se intampla in 1996, iar ceremonia a costat 2,7 milioane de euro.

 

Liza Minnelli si David Gest

Liza Minelli se casatorea in 2002 cu producatorul David Gets. Pentru ea era cea de-a 4-a casatorie, iar nunta a costat 2,8 milioane de euro. In ciuda fastului de care au avut parte la ceremonie, casatoria s-a destamat dupa doar 1 an.

 

Wayne Rooney si Coleen McLoughlin

Wayne, vedeta echipei de fotbal Manchester United, s-a casatorit in 2002 cu Collen, impreuna cu care forma un cuplu de mult timp. Fotbalistul nu s-a uitat deloc la bani si a cheltuit 5,4 milioane de euro. Si-a recuperate o mare parte din bani, vanzand fotografiile de la nunta pentru 3,5 milioane de euro.

 

Printul William si Kate Middleton

Cei doi s-a casatorit in 2011, iar nunta lor a trezit un atat de mare interes incat a fost urmarita de 2 miliarde de persoane. A fost o casatorie demna de un basm, iar suma cheltuita a fost pe masura: 23 de milioane de euro, mult mai putin decat costase nunta parintilor lui William, Charles si Diana.

 

Printul Charles si Diana Spencer

Charles si Diana s-au casatorit in 1981, iar mariajul lor a ramas in amintirea tuturor. 600.000 de londonezi au iesit atunci in strada, iar 750 de milioane de oameni au urmarit festivitatile la televizor. In total, ceremonia a cost 74 de milioane de euro.

 

Sursa: viva