TOP 8 lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre relatiile la 20 de ani

Chiar daca nu iti vine sa crezi, cea mai importanta relatie pe care o ai in viata e cea cu tine insuti. Hei, nu va ganditi la prostii! E vorba strict de a nu uita de tine de dragul altuia. Iar cand nu te mai simti bine cu tine din cauza unei alte relatii, e bine sa te bagi in sedinta si sa iei o decizie.

Si sa mai inveti cate ceva despre cum e sa ai o relatie. Mai ales daca ai 20 de ani sau peste. Uite ce nu iti spune nimeni despre relatiile pe care le ai la varsta asta:

1.Chiar daca ai impresia ca te-ai maturizat dupa ce ai schimbat prefixul, tot o sa ai parte de “drame”. Astea nu dispar pur si simplu cand varsta ta incepe cu “2”. Doar ca trebuie sa ai maturitatea necesara sa le accepti si sa mergi mai departe.

2.E momentul in care ar trebui sa inveti ca oamenii nu au un scop in viata din a-ti face rau tie. Pur si simplu se intampla. Si trebuie sa stii sa treci peste.

3.Chiar daca ai depasit anii adolescentei, iubirile “prostesti” nu dispar odata cu ei. Si pana la urma ce e rau in ele? Fluturii in stomac sunt misto rau la orice varsta.

4.Relatiile “disperate” nu sunt pentru cineva de 20 de ani. Nu zice nimeni ca trebuie sa te casatoresti in urmatorii 10 ani. Experimenteaza, cunoaste-te pe tine si pe altii si, orice ai face, nu te multumi cu putin! Enjoy!

5.Cand ai 20 de ani, probabil o sa afli ca despartirile dor mai rau decat in adolescenta, cand plangeai in pumni cateva zile si apoi reveneai la ce faceai inainte. Pentru ca lucrurile se desfasoara la alt nivel, desi dragostea nu are varsta. A, si e posibil sa te desparti nu doar de iubiti sau iubite, ci si de prieteni. Pentru ca toata lumea se schimba! Chill! Si nu uita ca nu e gresit sa cunosti oameni noi, indiferent ca e vorba de dragoste sau de prieteni.

6.Chiar daca nu ti-a placut chimia in liceu, trebuie sa-ti placa in dragoste. Asa ca pune mana si invat-o, ca fara ea nu faci mare lucru!

7.Relatiile pe termen lung nu sunt obligatorii doar pentru ca ai peste 20 de ani.

8.Si in niciun caz nu trebuie sa “te asezi la casa ta” doar pentru ca asa iti spun altii.

 Sursa:zutv