TOP 9 VEDETE care au SLABIT SPECTACULOS

Mult timp, aceste vedete au avut probleme cu kilogramele. Au luptat sa scape de acestea, iar in cazul lor transformarea este incredibila.

 Khloe Kardashian este cel mai recent exemplu in acest sens. Aceasta are acum un abdomen bine definit si o talie zvelta, sora lui Kim Kardashian afisand un nou look.

 

La 44 de ani, Missy Elliot a reusit sa piarda 30 de kilograme. Si asta datorita sportului si alimentatiei sanatoase.

 Jennifer Hudson (33 de ani) a slabit 40 de kilograme. Cantareata americana afiseaza astazi o talie zvelta, insa nu a fost timpul asa. Transformarea este extrem de vizibila si in cazul ei.

 

Queen Latifah (44 de ani) s-a hotarat sa slabeasca pentru a fi in cea mai buna forma fizica si psihica. Vedeta merge la sala aproape in fiecare zi a saptamanii si mananca portii mici. Astfel, ea nu sare peste nicio masa si mananca chiar si desert, acesta constand intr-o prajitura cu lamaie.

 

Kelly Osbourne a reusit o surprinzatoare pierdere de kilograme dupa numeroase tentative in acest sens. Vedeta a descoperit regimul perfect pentru ea: o alimentatie saraca in glucide. In plus, nu se forteaza sa manance tot din farfurie.

 

Zach Galifianakis este unul dintre barbatii celebri care si-au dorit sa slabeasca. Si au si reusit, metamorfoza fiind evidenta si in cazul sau.

 

Kirstie Alley a avut tot timpul probleme cu greutatea. Din fericire, a gasit solutia perfecta pentru a slabi. Actrita a slabit dansand, iar o data slaba a putut sa danseze si mai mult.

 

Teo Trandafir a trecut printr-o operatie de micsoare a stomacului. A pierdut multe kilograme, iar acum consuma in special lactate si evita carbohidratii. Mananca aproape orice, dar in cantitati mici.

 

Luminita Anghel a slabit 30 de kilograme dupa ce se ingrasase mult in perioada in care a fost insarcinata. A renuntat la paine si dulciuri si nu mai mananca dupa ora 6 seara.

 

Sursa viva